KOŽA

Otkrijte sjajan trik koji će pospješiti djelovanje vašeg omiljenog tonika

Beauty trik s kojim će koža biti dubinski hidratizirana!

Koliko puta vam se dogodilo da ste na svoje kozmetičke police smjestili neki proizvod u kojeg se cijeli svijetu kune, no vama iz nekog razloga nije baš ništa posebno? Prije nego što isti završi u košu za smeće, provjerite jeste li ga zapravo pravilno koristili!

Vrlo često nezadovoljstvo rezultatima, najčešće u njezi kože, ulogu glavnog krivca preuzimaju kozmetički proizvodi. Iako bi po njegovom sastavu, teksturi i općenito ukupnom dojmu trebao napraviti pravo malo čudo na našem licu, rezultati uglavnom budu prosječni. Svaki kozmetički proizvod može pokazati svoj puni potencijal tek onda kada ga pravilno koristimo, a proizvod u čijem se korištenju najčešće 'popiknemo' jest tonik za lice. Iako ne zauzimaju počasno mjesto u našoj svakodnevnoj skincare rutini, barem ne onoliko koliko zaslužuju, riječ je o zaista sjajnom proizvodu koji uvelike doprinosi njegovanom i hidratiziranom izgledu lica. Tonik je u prvom redu zaslužan za regulaciju PH kože, a uz pomoć inovativne formule vrlo lako može ukloniti višak sebuma, uravnotežiti ten te temeljito očistiti pore od eventualnih ostataka šminke i prljavštine.

U ovom periodu naglasak je najviše stavljen na hidrataciju kože, a upravo tonik koža percipira kao svoju 'čašu vode'. Kako biste 'izvukli' ono najbolje iz svog omiljenog tonika, nije naodmet imati pri ruci jedan sjajan trik koji će itekako napraviti razliku u vašoj njezi kože. Nakon njezinog čišćenja, tonik nanesite blazinicama koje ćete prije nanošenja tonika namočiti u toploj vodi, iscijediti višak tekućine, a potom nanijeti omiljeni tonik. Ovakav tretman pružit će vašem licu dubinsku hidratantnu njegu te odličnu podlogu za daljnje nanošenje omiljenih seruma i kreme!

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p