KOŽA

Otkrili smo proizvod koji provjereno djeluje kod prekomjernog znojenja!

Patite li od simptoma jakog znojenja ili hiperhidroze?

Oko 1% svjetskog stanovništva prekomjerno se znoji, a čini se da je glavni uzrok hiperhidroze prekomjerna aktivnost žlijezda znojnica (ekrinih žlijezda). Na vašem licu se pojavljuju kapljice znoja, kosa vam je mokra. Vaše čarape su mokre tijekom vježbanja kao i pazušna jama. Prekomjerno znojenje može se javiti u rasponu od umjerenog do teškog znojenja, što rezultira velikim mrljama od znoja na odjeći, vlažnim nogama i cipelama neugodnog mirisa ili vlažnim i mokrim rukama.

Oko 1% svjetskog stanovništva prekomjerno se znoji, a čini se da je glavni uzrok hiperhidroze prekomjerna aktivnost žlijezda znojnica (ekrinih žlijezda). Tu uobičajeni dezodoransi ne pružaju dovoljnu zaštitu od znojenja.

Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema
pruža djelotvornost i podnošljivost u slučajevima pretjeranog znojenja. Antiperspirantna krema brzo i dugotrajno kontrolira pretjerano znojenje. Za njenu djelotvornost zaslužna je sinergija djelatnih tvari koje omogućuju kontrolu znojenja, neutralizaciju mirisa i antibakterijski učinak, pa tako aluminijeve soli djeluju protiv znojenja, blokirajući izvodne kanale žlijezda znojnica. Cink ricinoleat neutralizira neugodan miris, dok trietilcitrat djeluje antibakterijski čime sprječava nastanak neugodnih mirisa.


Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema

Formulirana je za sve tipove kože, a rizik od alergijskih reakcija je sveden na minimum. Bez alkohola, bez mirisa, a odmah nakon prve primjene uočeno je 51% smanjeno znojenje. Kremu je potrebno nanijeti svaki dan na čistu i suhu kožu tijekom 5 dana, zatim 2 do 3 puta tjedno te ne koristiti na oštećenoj koži.

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 26.07.2022. u 12:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p