KOŽA

Otkrite sjajnu masažu koja poboljšava izgled kože lica

Masaža lica koja istovremeno opušta i vraća prekrasan izgled koži

Gotovo cijela protekla godina za sve nas bila je poprilično stresna, a situacija se ulaskom u ovu novu, nimalo ne smiruje, štoviše, konstantno podrhtavanje tla još nas više čini nervoznima i bezvoljnima. S druge strane, pravo je vrijeme da osvijestite koliko je važno u ovim trenucima voditi brigu o sebi, svome zdravlju te priuštiti si s vremena na vrijeme one male tretmane ljepote koji nas toliko opuštaju i usrećuju...

Upravo jedan takav tretman je i masaža lica, koja postaje sve popularnija. Iako smo nekada tragali za skincare rutinom koja će u svega nekoliko minuta napraviti pravo malo čudo na našoj koži, sada kada raspolažemo s nešto više vremena nije naodmet prepustiti se pokojim drevnim beauty trikovima koji na koži stvaraju sjajne rezultate. Masaža lica metoda je koja našoj koži, ali i cijelom organizmu, doprinosi toliko benefita, da jednom kada ju isprobate, rado ćete ju prakticirati baš svaki dan. Ovakav tip masaže najbolji je dio anti age njege, jer pospješuje tonus kože te ju redovitom primjenom možete zategnuti.

Također masažom pospješujete cirkulaciju, pa lice poprima sjajan i zdrav izgled, a osim što ćete izgledati nekoliko godina mlađe, također ćete se bolje i osjećati jer ovakve masaže izrazito opuštaju i stvaraju osjećaj ugode. Budući da nismo toliko u mogućnosti posjećivati kozmetičke salone, nije naodmet savladati nekoliko ključnih pokreta koje možete izvesti bilo kada u danu, a oni mogu trajati svega 5 minuta, pa do pola sata, ovisno o tome koliko vremena imate na raspolaganju. Ono što je važno prije nego se prepustite opuštajućim pokretima jest da nanesete ulje kako ne biste oštetili kožu lica, a također vodite računa da je njegova formula nekomedogena te da neće začepiti pore lica. Također ne zaboravite nanijeti ulje i na područje vrata jer od njega sama masaža i započinje, a u videu otkrijte kako ju pravilno možete i napraviti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.01.2021. u 00:00
Tagovi: njega kože, njega, lice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p