KOŽA

Otkrite sjajnu masažu koja poboljšava izgled kože lica

Masaža lica koja istovremeno opušta i vraća prekrasan izgled koži
Sigurni smo da kada spomenemo masažu, ono što vam prvo padne na pamet su opuštajući pokreti po tijelu, koji kao da izvlače sav teret i stres koji se u posljednje vrijeme skupio u nama. No, ovoga puta govorimo o jednoj sasvim drugoj masaži, a koja postaje sve omiljenija među ljubiteljima skincarea!

Trendovi u beauty svijetu svakodnevno se izmjenjuju, a u posljednje vrijeme ne prestaje se pričati o drevnom beauty triku koji na koži stvara naočigled vidljive rezultate. Masaža lica metoda je koja našoj koži, ali i cijelom organizmu, doprinosi toliko benefita, da jednom kada ju isprobate, rado ćete ju prakticirati baš svaki dan. Ovakav tip masaže najbolji je dio anti age njege, jer pospješuje tonus kože te ju redovitom primjenom možete zategnuti.

Također masažom pospješujete cirkulaciju, pa lice poprima sjajan i zdrav izgled, a osim što ćete izgledati nekoliko godina mlađe, također ćete se bolje i osjećati jer ovakve masaže izrazito opuštaju i stvaraju osjećaj ugode. Ako niste u mogućnosti redovito posjećivati kozmetičke salone, nije naodmet savladati nekoliko ključnih pokreta koje možete izvesti bilo kada u danu, a oni mogu trajati svega 5 minuta, pa do pola sata, ovisno o tome koliko vremena imate na raspolaganju. Ono što je važno prije nego se prepustite opuštajućim pokretima jest da nanesete ulje kako ne biste oštetili kožu lica, a također vodite računa da je njegova formula nekomedogena te da neće začepiti pore lica. Također ne zaboravite nanijeti ulje i na područje vrata jer od njega sama masaža i započinje, a u videu otkrijte kako ju pravilno možete i napraviti!

Foto: Instagram, YouTube
Objavljeno: 21.08.2022. u 14:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p