KOŽA

Ova krema protiv bora sadrži retinol prilagođen području oko očiju, a prvi rezultati vide se odmah

Zglađuje i ujednačava bore oko očiju 

Retinol je dokazani sveti gral u borbi protiv tih bora. Ali retinol može i nadražiti; osobito osjetljivo područje oko očiju. A što kad biste mogli, bez ikakve nelagode, na području oko očiju iskoristiti ovaj zlatni standard sastojaka protiv pojave znakova starenja na koži?

Pokrenut pionirskom tehnologijom bioznanosti, Biotherm pruža rješenje predstavljanjem revolucionarne kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol. U njoj je Biothermov jedinstveni regenerirajući sastojak Life Plankton kombiniran s Pro-Retinolom – posebnim oblikom retinola koji je savršeno prilagođen nježnom području oko očiju. Krema Blue Pro-Retinol, nova krema za područje oko očiju koju su odobrili dermatolozi, pruža maksimalnu učinkovitost i sigurnost s formulom izrađenom po mjeri za kožu oko očiju. Nježna, ali iznimno moćna i ispitana za djelovanje ispod šminke.

Krema Blue Pro-Retinol pruža učinkovit tretman protiv pojave znakova starenja na koži koji je primjeren za oči i koji su odobrili oftalmolozi. Formula također poštuje “Plave obveze” brenda Biotherm te je veganska, 99% biorazgradiva i 95% prirodnog podrijetla.

Nova era za bioznanost brenda Biotherm počinje s kremom za područje oko očiju Blue Pro-Retinol: otkrićem koje pruža čvrstoću području oko očiju od prvih minuta , smanjuje podočnjake već prvi tjedan , a nakon mjesec dana smanjuje bore oko očiju kod 95% žena .

Koža oko očiju je osjetljiva. Između 20. i 30. godine života doživljavamo privremene znakove poput dehidracije, umora, podočnjaka i otečenosti ispod očiju. Oko 40. godine života koža vjeđa već je malo otečena zbog ponavljajućih pokreta kružnog mišića vjeđe. Male izražajne bore također se pojavljuju u kutovima očiju. U 50-im se godinama donji kapak mijenja jer se formira višak kože koji se spaja sa skupinom masnih stanica i uzrokuje otečenost ispod očiju. Oko 60. godine života bore se produbljuju, gornji kapci postaju još teži, a završetak obrva opada, gotovo zatvarajući oči. Udubljene sljepoočnice uz donje kapke i otečenost mogu odavati dojam izrazitog umora, a spuštanje mekog tkiva s vrha jagodičnih kostiju naglašava podočnjake.

Tri glavna problema Europljanki spušteni su kapci, podočnjaci i bore.

Predstavljajući najnoviju inovaciju u području bioznanosti, Biotherm otkrićem da regenerirajući Life Plankton pojačava djelovanje Pro-Retinola potvrđuje da je već 71 godinu na čelu izvrsnosti kad je riječ o njezi kože. Ispitivanja in-vitro provedena na šest bioloških markera uključenih u kvalitetu kože pokazuju da se učinkovitost Pro-Retinola množi s 1,5 puta kad se poveže sa savršenom dozom Life Planktona.
Nadalje, Life Plankton pokazuje sinergistički učinak s kofeinom na NAD-om (nikotinamid adenin dinukleotid), prirodnom molekulom koja se nalazi u našim stanicama, a koja je odgovorna za popravak DNK-a, staničnu prehranu te opskrbu stanica energijom. Stanice kojima nedostaje energije umiru, uzrokujući vidljive znakove starenja, poput linija, bora i opuštenosti kože. Sinergija znači da je njihov kombinirani učinak bolji nego da se njihova svojstva dodaju zasebno. Jednostavnim riječima, to znači da je 1 + 1 > 2.

Rezultati dokazuju da nova krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol daje vidljive rezultate za tri glavna ženska problema oko očiju: spuštene vjeđe, podočnjake i bore.

Kod 95% žena smanjile su se bore oko očiju, 96% žena slaže se da je kompatibilan sa šminkom, 94% žena slaže se da je ugodan osjećaj na koži oko očiju. Kao rezultat, ženama je koža oko očiju bila glađa i ravnomjernija.

Nanošenje kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol

1. Prstenjacima utapkajte količinu veličine zrna oko područja svakog oka.
2. Nježno utapkajte formulu po cijelom području oko očiju kako biste smanjili otečenost i potaknuli protok krvi.
3. Za podizanje i glatkoću umasirajte proizvod pokretima nalik na dizanje valova.
Kremu za područje oko očiju Blue Pro-Retinol možete integrirati u vašu redovnu rutinu njege kože, i za vaš dnevni i za noćni režim, nakon uobičajenog seruma ili omiljene kreme Blue Pro-Retinol Multi-Correct i prije sredstva za zaštitu od sunca.


Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 06.11.2023. u 14:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p