KOŽA

Ovaj gel za obrve postao je apsolutni hit na TikToku, a znamo i zašto!

Proizvod koji je gotovo uvijek rasprodan
Sigurni smo kako ste do sada primijetili da svi aktualni trendovi u beauty svijetu potječu s jedne društvene mreže - TikTok. Unazad nekoliko mjeseci ova hit društvena mreža postala je prava riznica korisnih skincare i make up savjeta te je često odgovorna za ogroman hype koji se stvori oko pojedinog proizvoda. Upravo to se dogodilo i s jednim gelom za obrve, a u nastavku otkrijte i zašto!

Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok sigurno ste primijetili kako baš svi bruje o jednom genijalnom proizvodu za stiliziranje obrva. Kada je njihovo uređivanje u pitanju, zaista smo do sada prošli razne stilove; od izrazito tankih, gotovo nevidljivih obrva, preko oštro definiranih, poznatijih kao Instagram obrve, da bismo se vratili njihovom što prirodnijem izgledu. Posljednji najaktualniji trend su zaglađene obrve, odnosno začešljane, a koji se savršeno uklapa u 'clean gril' estetiku. U samim začecima ovog trenda obrve smo najčešće zaglađivali sapunom i češljićem, a što i nije bilo baš najsretnije rješenje jer je sapun poznat po isušivanju same dlake, a zbog čega obrve postaju rjeđe.
 
S druge strane, brojni brendovi su lansirali na tržište proizvode koji su namijenjeni začešljavanju samih obrva, a kao favorit se istaknuo Schwarzkopf  got2b gel za obrve. Riječ je o gelu koji ne hvali samo TikTok, već i brojni profesionalni vizažisti. Ovaj proizvod volimo jer u jednom potezu prekrasno zaglađuje obrve te s njime vrlo lako možemo kreirati bilo koji look. Također, obrve ne treba dodatno fiksirati nakon što se nanese ovaj proizvod jer će svaka dlaka ostati na svom mjestu bez obzira koliko je vaš tempo užurban. Njegova cijena je nekih 60-ak kuna, stoga požurite dok nije nestao s polica drogerije!
@misspeytonsmith

Does it really work ??? g2b gel on eyebrows I got the g2b brow gel & I’m going to test to see if it really works part 1 application

♬ original sound - misspeytonsmith

Schwarzkopf got2b gel za obrve

Foto: Instagram, Schwarzkopf
Objavljeno: 30.11.2022. u 10:22
Tagovi: Make up, obrve

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p