KOŽA

Ovaj mjesec nosimo manikure inspirirane Valentinovom

Ljubav kao vječna inspiracija!

Često znamo čuti kako je ljubav glavni pokretač svega te nam nerijetko posluži i kao inspiracija u svemu što radimo. Od međuljudskih odnosa, do posla kojim se bavimo, vrlo je važno da je u svemu prisutno barem malo ljubavi kako bi osjećali zadovoljno, stoga ne iznenađuje da smo jedan dan u godini rezervirali upravo za ovaj najvažniji osjećaj...

Iako će mnogi reći kako ljubav treba pokazivati baš svaki dan, gotovo svatko od nas voli dobiti taj maleni znak pažnje za Valentinovo koji nam instantno vraća osmijeh na lice. Također Valentinovo već neko vrijeme nije isključivo dan posvećen zaljubljenim parovima, već se sve češće slave i druge vrste ljubavi, kao što su iskrena prijateljstva, ali i ljubav prema samima sebi. Koliko je važno osjećati se dobro u svojoj koži te izdvajati vrijeme za stvari koje nas istinski vesele, najviše smo spoznali u ovom periodu karantene i socijalne izolacije gdje je cijeli fokus bio usmjeren na selfcare rutine, stoga zašto ove sjajne usvojene navike ne iskoristi i na Valentinovo te se počastiti nekom sitnicom koja će nam popraviti dan? Ono što nam svakako podiže raspoloženje su prekrasne manikure s kojima se volimo razveseliti s vremena na vrijeme, a u veljači nam definitivno za njih ne nedostaje inspiracije. Kako je sve oko nas u znaku ljubavi, ovaj trend nastavit će se i do samog kraja mjeseca, a u kojem glavnu riječ imaju srca, kao najpoznatiji simbol ljubavi, kao i crvena boja. Posebno omiljena nam je kombinacija ružičaste i crvene boje koja definitivno podiže cjelokupni izgled, a također srca možete kombinirati i na prozirnim ili bež podlogama, za nešto suptilniji dojam.

U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija koje su nas osvojile na prvu te smo sigurni da ćete jedva dočekati vidjeti ih i na vašim noktima!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.02.2021. u 22:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p