KOŽA

Ovaj nježan, ali izrazito učinkovit proizvod obožavat će baš svaki tip kože lica!

Za zdrav, ujednačen i prekrasan izgled kože lica
Činjenica jest da moderan način života sa sobom povlači dvije krajnosti koje zaista ne možemo izbjeći, pa nam je tako svakodnevica u jednoj mjeri u potpunosti olakšana zahvaljujući tehnološkom napretku, dok s druge strane neprestano vodimo bitku s nedostatkom slobodnog vremena, a koje bismo rado posvetili isključivo sebi. Upravo je to ideja naše "All for You" aktivacije putem koje želimo podsjetiti baš svaku ženu da s vremena na vrijeme stavi sebe na prvo mjesto te svoje slobodno vrijeme posveti ritualima koji ju opuštaju i u kojima maksimalno uživa. Kao jedan od rituala u kojem zaista uživamo te koji nam dođe kao svojevrsna nagrada nakon napornog radnog dana su omiljeni skincare rituali, a ako razmišljate o tome kako je pravo vrijeme za pružiti osvježenje trenutnoj kolekciji, onda ste na pravom mjestu!

Koliko puta vam se do sada dogodilo da ste kupili pojedini proizvod te da on nikako nije odgovarao potrebama vaše kože? Kada govorimo o njezi kože lica, ono što nam najčešće bude glavni orijentir prilikom odabira prikladnih proizvoda za njegu jest tip kože koji imamo. S druge strane, napretkom beauty industrije danas sve češće susrećemo proizvode čije su formule toliko inovativne da savršeno odgovaraju baš svakom tipu, ali i stanju kože lica, a što je uvelike olakšalo našu potragu za proizvodima koje se zaista isplati uvrstiti u svoju svakodnevnu skincare rutinu!

Pravi primjer jednog takvog proizvoda jest Afrodita Professional Bakuchiol Phyto Retinol Shot čija se formula bazira na jednom poprilično nepoznatom sastojku - bakuchiolu, a o kojem se zahvaljujući njegovoj učinkovitosti definitivno više treba pričati! Mnogi ovaj sastojak uspoređuju s popularnim retinolom, no zapravo je riječ o najnovijem trendu u kozmetici koji je za razliku od retinola u potpunosti prirodnog podrijetla, dok je njegova učinkovitost na licu vrlo slična djelovanju retinola, ali s jednom velikom prednosti - bez neželjenih nuspojava! Također, za razliku od retinola, bakuchiol je prikladan za baš svaki tip kože, kao i njezina stanja, a što uključuje i izrazito osjetljivu kožu lica!

Nadalje, Afrodita Professional Bakuchiol Phyto Retinol Shot inovacija je koja sadrži čak 2% koncentracije bakuchiola, a što ovaj proizvod s tako visokom koncentracijom čini izrazito rijetkim na tržištu. Zašto se Afrodita Professional Bakuchiol Phyto Retinol Shot mora pronaći u baš svakoj skincare rutini? Zato što djeluje kao eliksir, pa nakon svega nekoliko nanošenja možete primijetiti kako koža lica poprima osjetno glađi, ujednačeniji izgled s prekrasnim, zdravim sjajem. Tako će ovaj proizvod obožavati osjetljiva koža lica koja nije pronašla proizvod na bazi retinola da joj u potpunosti odgovara, umorna koža lica kojoj je potrebno vratiti zdravi sjaj i svježi izgled, a sjajan je i saveznik anti-age rutine jer kao gumicom briše prve znakove starenja, dakle popunjava bore te vraća elastičnost samoj koži.Afrodita Professional Bakuchiol Phyto Retinol Shot pronaći će svoje čvrsto mjesto u rutini i ako vodite borbu s hiperpigmentacijom, ali i ako imate problematičan ten popraćen komedonima i prištićima ili je pak potrebno dovesti pod kontrolu lučenje sebuma kao što je to slučaj kod masne kože lica.Ukratko rečeno, ovaj proizvod pronaći će zajednički jezik s baš svakim izazovom koji njega kože lica postavlja pred vas, a njegova prednost je i ta što se vrlo lako može uklopiti u baš svaku rutinu, pa se može koristiti ujutro i navečer, kao i u kombinaciji s proizvodima koje svakodnevno koristite! Pravo je vrijeme da svoju rutinu njege dovedete na jednu sasvim novu razinu, ali koja će ovoga puta pružiti željene rezultate!

Proizvod možete kupiti, kao i istražiti ostatak ponude ovog sjajnog brenda u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center), partnerskim kozmetičkim salonima i web trgovini!

Također, ne propustite naš veliki "All for You" IG giveaway putem kojeg možete osvojiti bogati poklon paket za sebe, ali i dragu ženu u vašem životu, a čija je ideja podsjetiti baš svaku ženu koliko vrijedi i koliko si mora biti važna u ovoj neprestanoj utrci s vremenom!

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Foto: Afrodita, Instagram, Pexels

*sadržaj nastao u suradnji s brendom Afrodita

Objavljeno: 07.03.2023. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p