KOŽA

Ovaj serum za njegu kože lica se u svijetu proda svakih 20 sekundi!

Serum koji je kao stvoren za zrelu kožu!
Vremena u kojima se na našoj kozmetičkoj polici mogla pronaći samo jedna hidratantna krema za lice daleko su iza nas, pa tako sadržaj na njima nerijetko konkurira i najbolje opremljenim drogerijama. Kao jedan od glavnih saveznika lijepe i njegovane kože istaknuo se serum, a jedan proizvod je pak toliko omiljen da se u svijetu proda svakih 20 sekundi!

Ako do sada niste isprobali hvaljeni The Body Shop Drops of Youth serum, onda zaista ne znamo što čekate? Ovaj serum izrazito lagane teksture pruža koži zdrav i svjež izgled, a zahvaljujući teksturi nalik gelu brzo se upija u kožu. Također, poseban je po tome što stvara zaštitni sloj na koži zbog čega ona postaje snažnija i podatnija. The Drops of Youth Concentrate izrađen je od 99% sastojaka prirodnog podrijetla te se u formuli nalaze matične stanice tri biljke. Korištenje ovog seruma poprilično je jednostavno, dovoljno je svega nekoliko kapi dnevno da bi koža bila zdrava i prekrasnog izgleda, a nanosi se na čistu kožu, prije hidratantne kreme.

Nadalje, osim po svojoj djelotvornosti, ovaj serum predstavlja i pravu prekretnicu u svijetu ljepote. S obzirom na svoja hranjiva svojstva idealan je za njegu zrele kože, ali kao takav na sebi ne nosi etiketu 'anti age' koja je poprilično stigmatizirajuća te baca negativnu konotaciju na sam proces starenja. Starenje kao takvo u potpunosti je prirodan proces kroz koji prolazimo svi mi te ono što je zapravo poželjno jest dostojanstveno stariti, a ne boriti se protiv toga. Također, sve veći broj brendova prilagođava svoju terminologiju tako da ona bude dobno pozitivna, primjerice Cliniqueva linija proizvoda De-Aging, Doveov Pro Age i L’Orealov Age Perfect sjajni su primjeri kako starenje ne bi trebalo biti nešto što se zaustavlja ili izbjegava, već da i taj dio sebe trebamo objeručke prigrliti.

Foto: Instagram, The Body Shop
Objavljeno: 16.09.2022. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p