KOŽA

Ove godine kupamo se u alkoholu zahvaljujući ovim Jägermeister bombicama!

Za nešto posebnije pjenušave kupke!

Iako je ova godina zbog nepovoljne epidemiološke situacije poprilično izmijenila našu svakodnevnu rutinu i životne navike, privikavanje na ograničeno kretanje, zatvaranje omiljenih kafića i restorana te manjak kontakta s dragim nam ljudima, izrazito je iscrpljujuće i stresno. Kako se kraj godine bliži, umor je svakim danom sve izraženiji, stoga zašto ne odvojiti neko vrijeme za sebe malim ritualima koji mogu u potpunosti napuniti naše baterije?

Možda ne možemo spakirati kofere i pobjeći na toliko potrebno putovanje da bi se u potpunosti relaksirali, no ono što možemo jest napraviti mali wellness spa i to u vlastitoj kupaonici. Topla kupka, mirisne svijeće te nekoliko njegujućih kozmetičkih proizvoda ponekad je sasvim dovoljno za relaksaciju, posebice kada na tržištu možemo pronaći zanimljive proizvode s kojima će, ovo vrijeme koje smo izdvojili samo za sebe, postati mrvicu bolje. Simpatične bombice, odnosno kugle za kupanje prava su atrakcija jer kada ih ubacite u vodu, one se krenu otapati, a nakon čega nastaje mirina i pjenušava kupka.

Upravo takve bombice na tržište je lansirao i brend Jägermeister, a kojima nije dugo trebalo da privuku pažnju brojnim ljubiteljima ovog alkoholnog pića. Ovaj brend poznat je po izradi alkoholnog pića od čak 56 vrsta biljaka, a upravo su one 'baza' setu bombica za kupanje, pa će se tako vašom kupaonicom proširiti miris ove poznate arome, dok će voda u kadi nakon svega nekoliko minuta postati zelena. Osim što je riječ o zanimljivom poklonu, kojeg možete darovati sebi ili dragoj osobi koja je ljubitelj Jägermeistera, ove bombice sadrže i dragocjeni shea maslac koji sjajno hidratizira kožu, stoga ovo možemo nazvati i sjajnim tretmanom njege, koji osim što opušta, doprinosi i ljepoti naše kože!

Jägermeistera bombice za kupku možete kupiti po cijeni od 8 dolara, a više informacija pronađite na linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.11.2020. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p