KOŽA

Ove jeseni nosimo 'nude' manikuru, a ovo su najdugotrajniji lakovi za nokte!

Jednostavnost koja izgleda tako dobro!

Kada govorimo o noktima, ljeto je sinonim za vibrantne i upečatljive boje, dok jesenske dane volimo dočekati u nešto zagasitijim tonovima. Ipak, postoji ona jedna nijansa koja je baš uvijek in, a pogađate, riječ je o nude varijantama. Naime, nude nokti su decentni i elegantni, nježni i minimalistički, pa ako naginjete ka takvoj estetici ili se jednostavno želite odmoriti od zaigranih tonova, jesen je idealna za spomenuti tip manikure!

Iako se na pravi pogled može činiti da prilikom odabira nude tonova nema puno filozofije, zapravo i u ovom slučaju postoji pregršt nijansi koje možete odabrati. U tom slučaju bitno je odabrati onu koja najbolje pristaje tenu, odnosno podtonu kože. Nude manikure su, kao što smo spomenuli, iznimno suptilne, ali upravo se u tome krije njihova posebnost. Vječna klasika je nešto s čime nema greške, a odaberete li spomenuti tip manikure, možete biti sigurni da atraktivan izgled koji je decentan, ali privlačan, neće izostati.

Ipak, nude manikura ne mora biti dosadna jer se možete poigrati s detaljima te primjerice napraviti zanimljive šare ili pak kombinirati nekoliko nude nijansi i dobiti zanimljivu paletu koja krije dozu zaigranosti. No, kako bi vam to pošlo za rukom potrebno je imati kvalitetne lakove za nokte, a proizvodi koje smo izdvojili u nastavku pokazali su se kao jedni od najboljih!

Essie Clothing Option, OPI Nail Lacquer in Chocolate Moose

Tom Ford Beauty Nail Polish in Mink Brule, OPI Nail Lacquer in Chocolate Moose

Essie Gel Couture in Buttoned & Buffed, Catrice Nice Cream

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p