KOŽA

Ove jeseni nosimo razigranu manikuru koja podiže svaki outfit

Šareni nokti nikad nisu izgledali bolje!

Iako svako godišnje doba donosi svoje boje i trendove, ponekad nije loše zaboraviti na pravila i odlučiti se za izbor koji se ne nameće kao aktualni must have. Ljetnu manikuru karakteriziraju razigranost i boje, pa nema baš nikakvog razloga da i ona jesenska ne zasja u istom ruhu. Ove jeseni apsolutni vladari su šareni nokti i tople pastelne nijanse koje podižu baš svaku kombinaciju, čine je posebnom i drugačijom te neizmjerno veselom.

Nešto niže temperature nerijetko nas navode da koristimo zagasite nijanse laka za nokte, ali kao što smo spomenuli ove jeseni okrećemo se veselom pastelnom koloritu. Sigurni smo kako ste na Instagramu primijetili trend raznobojnih noktiju koji u konačnici čine divnu priču koja malo koga ostavlja ravnodušnim. Naime, ono što nas je posebno osvojilo kod ovog trenda činjenica je kako je riječ o manikuri koju u potpunosti možete prilagoditi vlastitoj osobnosti, ali i stilu te tako biti sigurni da će vaša manikura savršeno pristajati svim odjevnim kombinacijama koje nosite.

@anabacinger

@saloncic.hr

@nytimesfashion

Nadalje, šarena manikura jednako divno pristaje kratkim i dugim noktima, kao i različitim oblicima, što nas dodatno potiče da već danas započnemo s kreiranjem divne manikure koja će privlače mnoge poglede. Što se tiče eksperimentiranja, osim čiste boje možete se poigrati i s različitim figurama, odnosno motivima koje ćete primijeniti na nokte, kao i različitim varijantama francuske manikure koja je ove sezone jedan od najvećih trendova. Kako bismo vas potaknuli na nošenje upravo ovakvih noktiju, izdvojili smo nekoliko Instagram primjera za koje smo sigurni da će vas u potpunosti oduševiti, ali i inspirirati te natjerati da se nepovratno zaljubite u razigranu šarenu manikuru!

@lidijalesic

@saloncic.hr

@manifakturanailbar

@thestreetvibecom


@manifakturanailbar

Objavljeno: 09.10.2019. u 14:30
Tagovi: manikura

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p