KOŽA

Ovo je najtraženiji muški parfem sezone koji će jednako obožavati i žene!

Nova priča inspirirana Atkinsonsonovom zakladom
Otvara se novo poglavlje unutar obitelji Atkinsons: JAMES, prvi miris koji je lansirala EuroItalia, inspiriran osnivačem brenda! Nova Atkinsons parfemska voda osvaja duh onih koji se usude slijediti svoje strasti i otvoriti nove putove. Kao James Atkinson, koji je došao u London i, iako autsajder, brzo se udomaćio zahvaljujući svom talentu, njuhu i originalnosti.

James je miris snažnog karaktera, šarmantan, elegantan i snažan. Pun bogatstva i sastavljen od nekih od najplemenitijih sastojaka, njegov mirisni trag majstorski spaja drvenaste note ambera sa začinskim aspektima. Šarmantan, suvremeni miris koji su kreirali Olivier Pescheux i Yann Vasnier (Givaudan), gdje eksplozivni svježi početak obuhvaća toplo jantarno-cvjetno srce i počiva na otmjenoj drvenastoj noti elegantnog vetivera i pačulija.

Gornje note čine ulje bergamota Italija SSV (Sourcing @Origin), Finger limeta, ružičasti papar CO2 Orpur, absolut muškatne kadulje Francuska OrPur. Srce mirisa predstavlja Elemi Oil Philippines, akord bijelog cvijeća i lišće ljubičice. Dok su donje note ulje vetivera Haiti OrPur SSV (Sourcing @Origin), ulje pačulija Ironfree OrPur SSV (Sourcing @Origin), mošus (Moxalone & Cosmone), Akigalawood (Upcycled).


 To je veganski miris sa 67,12% biorazgradivih sastojaka i 30% prirodnih sastojaka. James je sastavljen je od iznimnih sirovina koje je majstorski odabrao ili stvorio Givaudan, takozvani Orpur®, također zvan Top of the crops ili crème de la crème. Orpur® je osnovan 2000. godine s ciljem oslobađanja potencijala kultnih prirodnih sirovina u parfumeriji. To na francuskom znači "čisto zlato", a ova izuzetna kolekcija jednako je lijepa i tražena kao i plemeniti metal.


Njegov bogati miris ističe “London smoke grey” mat bočica, obogaćena sjajnom etiketom ugraviranom u srebru. James se ističe u narančastoj, Atkinsonovoj kultnoj boji. Novi miris James, kao i cijeli Atkinsons asortiman dostupan je u Martimex parfumerijama na Trgu bana J.Jelačića, u Vlaškoj 70b, na Britancu – Ilica 73 i na službenoj Martimex stranici.

Foto: PR
Objavljeno: 24.11.2022. u 16:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p