KOŽA

Ovo je proizvod s kojim će koža svaki dan izgledati kao iz kozmetičkog salona!

Imate li ga već na svojoj beauty polici?

Kada govorimo o njezi kože lica, na tržištu postoji mali milijun različitih proizvoda. Upravo zato nije nimalo neobično da se s vremena na vrijeme izgubimo u bespućima sastojaka. U tom trenutku najbolje je beauty rutinu svesti na nekoliko ključnih proizvoda jer koža ne voli prezasićenost, a jedan se nameće kao onaj koji baš nikako ne smijete preskočiti!

Riječ je o mikroeksfolijantu, točnije Dermalogica daily microfoliantu što je zapravo prah koji se prilikom kontakta s vodom pretvara u laganu pastu koju je potom potrebno kružnim pokretima dobro umasirati u lice. Ovaj proizvod je poseban po tome što sadrži papain, sacilnu kiselinu i enzime riže koji u kombinaciji čine mikrofolijaciju i pritom zaglađuju kožu koja je glatka na dodir i čista. Naime, ovaj postupak je ključan želite li lice svakodnevno na valjani način očistiti od nečistoća nakupljenih tijekom dana, spriječiti upale procese i usporiti stvaranje mitesera. Isto tako, Dermalogica daily microfoliant posvjetljuje kožu, odnosno izjednačava pigmentacije te djeluje iznimno umirujuće, stoga ne morate biti u strahu da ćete učestalim korištenjem narušiti kožnu barijeru ili izazvati ostale neugodne nuspojave.

Redoviti piling je neophodan dodatak njezi kože lica, a u kombinaciji s ostatkom proizvoda vrlo brzo dobit ćete kožu koja svakodnevno izgleda kao da ste bili na tretmanu u kozmetičkom salonu. Što se tiče načina korištenja Dermalogica daily microfolianta, potrebno je otprilike pola žličice proizvoda nanijeti na ruku te pomiješati s vodom kako bi se dobila pasta. Nakon što ste ju nanijeli na lice, smjesu dobro umasirajte i na kraju temeljito isperite vodom. Nakon toga nanesite hidratantnu kremu i ostatak proizvoda koje koristite i uživajte u besprijekornom tenu. Ovaj piling koristi se odmah nakon čišćenja lica, a budući da je umirujući, pogodan je a svakodnevnu uporabu!

Dermalogica daily microfoliant

Foto: Instagram, Dermalogica
Objavljeno: 23.04.2021. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p