KOŽA

Ovo su najbolje drogerijske hidratantne kreme koje ste sigurno već isprobali!

Proizvodi koji nikad ne razočaraju!

Krema za lice jedan je od najvažnijih proizvoda kada govorimo o skincare rutini, a ‘ti’ kreme koji se nalazi na svačijoj polici je bez imalo razmišljanja hidratanatna. Naime, bez obzira imate li masnu, suhu ili mješovitu kosu, kvalitetna hidratantna krema ključni je saveznik dobrog tena, a iako imamo naviku vjerovati kako su skuplji proizvodi bolji, povoljne drogerijske varijante spomenute kreme uvjerile su nas u suprotno!

Pravilna hidratacija lica započinje pravom kremom, ali i ostalim proizvodima u istom tonu koji će u konačnici pomoći da ten bude i ostane bez nepravilnosti. Unatoč tome što na beauty tržištu postoji pregršt brendova, skupljih i jeftinijih, na drogerijskim policama istaknulo se nekoliko favorita u vidu hidratantnih krema kojima svakako valja pružiti priliku. Lagane i fluidne, hidratantne kreme ujedno su i sjajna podloga za puder, stoga nema razloga da postojeću beauty kolekciju ne nadopunite novim, cjenovno pristupačnim, a vrlo kvalitetnim i učinkovitim kremama čije ćete pozitivno djelovanje primijetiti vrlo brzo.

Ipak, budući da je svaka koža drugačija, baš kao i kod nešto skupljih varijanti, vrlo je dobro najprije zatražiti tester te kremu nanositi nekoliko dana kako bi vidjeli odgovara li vam ili ne. Uz pažljivo čitanje sastojaka, ovo je najsigurniji način s kojim možete biti sigurni da se na licu neće pojaviti nikakva reakcija i da možete nesmetano nastaviti s korištenjem proizvoda.

U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih drogerijskih hidratantnih krema!

CeraVe Moisturizing Cream, La Roche-Posay Effaclar Mat Face Moisturizer


Garnier SkinActive 3-in-1 Face Moisturizer, Kiehl's Ultra Facial Cream

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.01.2022. u 09:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p