KOŽA

Ovo su najbolje drogerijske maskare koje se baš uvijek isplati kupiti

Maskare koje vrijede baš svaki euro

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, jedna kvalitetna maskara mora se pronaći u svakoj kozmetičkoj torbici. Imati duge, uvijene i zavodljive trepavice nedostižan je san mnogima, a s ovim proizvodom se baš svaka maštanja o idealnom izgledu trepavica pretvaraju u stvarnost!

Brojni su razlozi zašto volimo maskaru, a jedan od njih je taj što ne moramo ulagati previše truda kako bismo postigli poželjan make up look. Svega nekoliko poteza maskarom sasvim je dovoljno da pružimo svom licu svjež i atraktivan izgled, a ako još niste pronašli proizvod po svojoj mjeri, onda ste na pravom mjestu. Danas se genijalne maskare mogu pronaći po zaista prihvatljivoj cijeni i to u drogerijskoj ponudi čiji efekt na trepavicama opasno konkurira i proizvodima luksuznijeg ranga.

Maskare koje trepavicama pružaju 'wow' efekt

Da bi maskara dobila 'zeleno svjetlo' te se kao takva pronašla i u našoj kolekciji, prije svega nam je važno da je pigmentirane i neljepljive formule te da neće isušiti trepavice već će im podariti prekrasan, zavodljiv izgled. Ako imate kratke ili uvijene trepavice, najbolji odabir su maskare koje imaju plastičnu ili silikonsku četkicu jer na najbolji mogući način produljuju trepavice te hvataju i one najkraće dlačice. U nastavku smo izdvojili nekoliko drogerijskih 'bestsellera' koje se isplati imati nadohvat ruke, od najnovijih proizvoda, pa sve do klasika kojima se uvijek rado vraćamo, stoga smo sigurni da ćete s lakoćom pronaći svog novog favorita!

Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect maskara, L'Oreal Paris Telescopic Lift maskara

Maybelline Great Lash Washable Mascara, L’Oréal Voluminous Lash Paradise Mascara

Maybelline Lash Sensational Sky High Lash Mascara, Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Foto: Instagram, Maybelline, Essence, L'Oreal Paris
Objavljeno: 13.03.2023. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p