KOŽA

Ovo su najbolje hidratantne kreme koje nećete puno platiti, a imaju samo najbolje recenzije!

Proizvodi koje morate uvrstiti u svoju rutinu!

Unatoč tome što nerijetko više vjerujemo luksuznijim brendovima, nije naodmet priliku dati i povoljnim drogerijskim proizvodima. Hidratantna krema je beauty saveznik koji nam je potreban tijekom cijele godine, a posebice u nešto hladnijih danima kada je koža sklona isušivanju. Upravo zato, riječ je o proizvodu bez kojeg je njega lica nezamisliva, a kao što smo spomenuli, drogerijske inačice apsolutno su nas oduševile, stoga nema nikakvog razloga da ih što prije i sami ne isprobate.

Hidratantna krema, kao što i samo ime govori, koži lica pruža hidrataciju i sve ostale potrebne čimbenike koji pomažu da ten bude zdrav, ujednačen i bez neugodnih nepravilnosti. Što se tiče korištenja, preporučuje se svakodnevno nanošenje, ujutro i navečer, a uz hidratantu kremu ono što također preporučujemo je da ne zaboravite u organizam unositi dovoljno vode jer je i to jedan od bitnijih faktora koji vode ka željenom tenu.

Isto tako, osim za zaštitu i hidrataciju, hidratantne kreme su i odlična podloga koju možete koristiti prije nanošenja pudera ili BB kreme jer će na taj način makeup proizvod bolje prianjati te u konačnici kreirati prirodan i ujednačen look. Stoga, budući da je na tržištu dostupan velik broj drogerijskih hidratantnih krema, mi smo u nastavku izdvojili nekoliko favorita koji su se pokazali kao sjajan odabir, a vaš konačan odabir svakako prilagodite tipu kože, ali i trenutnom stanju!

CeraVe Moisturizing Cream, Olival Extra Moisturizing Cream Immortelle

L'ADRIA Harmonizing Cream

Bioderma Sébium Hydra, La Roche-Posay Effaclar Mat Face Moisturizer

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.10.2021. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p