KOŽA

Ovo su najdugotrajniji lakovi za nokte koji imaju samo najbolje recenzije!

Odlični i cjenovno povoljni!

Manikura je uz frizuru zasigurno jedan od onih malih beauty ‘poroka’, a činjenica da katkad nemamo vremena otići na profesionalnu manikuru u kozmetički salon ili to radimo sami jer nas opušta i probuđuje kreativnost, dodatno nas potiče da nešto bolje istražimo koji su se to lakovi pokazali najboljima. Tako smo otkrili da na tržištu postoji velik broj zaista kvalitetnih i dugotrajnih lakova koji se neće brzo oguliti, a koji imaju pregršt nijansi izbora.

Jedna od najvećih mana ‘homemade’ manikure je njezina dugotrajnost, odnosno bolje rečeno kratkotrajnost. Sigurni smo da vam se mali milijun puta dogodilo da ste nalakirali nokte, a već nakon nekoliko pranja ruku primijetili da lak nije na mjestu. Ipak, očajavanju nema mjesta jer na tržištu se može pronaći velik broj kvalitetnih lakova koji pružaju sve potrebno kako bi kućna manikura izdržala što duže i zadržala onaj početni sjaj.

Tako se primjerice Essie lakovi nameću kao jedni od favorita kada govorimo o kvaliteti, a tu si i Essence varijante kao nešto povoljnija alternativa koja je oduševila baš sve. Naravno, unatoč kvalitetnom laku za nokte, nije naodmet imati bazu i 'top coat' koji su prozirne boje, a imaju funkciju vašim noktima podariti izgled kao iz kozmetičkog salona.

Budući da su pred nama sve topliji dani koji obožavaju boje, u nastavku potražite nekoliko odličnih vibrantnih, ali i klasičnih varijanti lakova za nokte koji su vrlo kvalitetni!

Catrice Nice Cream, Chanel Le Vernis Verde Pastello

Deborah Lippmann Gel Lab Pro, Essie Glossy Shine Finish

Essie The Gel Nail Polish, Dior Red Smile

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.05.2021. u 15:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p