KOŽA

Ovo su omiljeni ljetni parfemi kojima se uvijek vraćamo!

Mirisi koji ostaju u sjećanju!

Iako parfemi doista ne poznaju godišnja doba i nosimo ih baš uvijek, topli dani kao da nas dodatno potiču na eksperimentiranje s neodoljivim mirisnim notama. Upravo zato jedna od omiljenih ‘aktivnosti’ nam je definitivno isprobavanje nekih novih varijanti, ali i već onih dobro provjerenih kojima se uvijek iznova vraćamo!

Ima nešto posebno čarobno u toplom povjetarcu, toj neobaveznoj ljetnoj ležernosti i naravno, očaravajućem parfemu. Parfemi su nevidljiv, ali itekako upamtljiv dodatak pa nije nimalo neobično da na svojoj kozmetičkoj polici uvijek želimo još pokoju bočicu. Tako se period u kojem se trenutno nalazimo nameće kao sjajan ‘izgovor’ za novi mirisni shopping, a iako obožavamo novosti, kao što smo spomenuli, ovog puta u fokusu su već poznati parfemi koji nam jednostavno nikad ne dosade. Primjerice, Gucci Bloom Gocce di Fiori uvijek je nepogrješiv odabir koji osvaja svojim cvjetnim notama, kao i Dolce&Gabbana Light Blue Sun koji je apsolutni ljetni klasik.

Naravno, parfem je najvažnije prilagoditi vlastitoj osobnosti, karakteru te načinu odijevanja, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku potražite nekoliko ključnih parfema koji su vijek dobra ideja i s čijim odabirom sigurno nećete proći nezapaženo!

Chloé L'Eau, Dolce&Gabbana Light Blue Sun

Chanel Gabrielle Chanel Essence, Gucci Bloom Gocce di Fiori

Tom Ford Rose Prick, Hermes Twilly d'Hermes Eau Poivree Charming Twilly

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.06.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p