KOŽA

Suha ulja su must have svake kozmetičke torbice!

Nova rutina koju će vaša koža obožavati!

Sigurni smo kako svatko od nas ima svoju uigranu beauty rutinu i omiljene proizvode kojih se ne želimo tako lako odreći. Ono što možemo pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici jest bogata krema za tijelo, no njezinu vladavinu polako, ali sigurno ljuljaju suha ulja!

Suha ulja su zapravo lipidi, odnosno masnoće koje su važne kako bi koža bila prekrasna izvana, a po svom sastavu su vrlo slična dobro poznatom sebumu. Ono što je toliko fantastično kod suhih ulja jest to što su vrlo hranjivi te pojačavaju elastičnost kože, pa je tako vrlo malo ulja potrebno kako bi puno toga postigli u svojoj njezi kože. Činjenica jest kako je beauty svijet svakim danom sve bogatiji i napredniji, pa su tako vremena kada se uz ulja vezao i pridjev mastan, daleko iza nas. Tako na policama brojnih trgovina možete pronaći sjajna suha ulja koja se brzo upijaju u kožu, a možete ih koristiti na svim dijelovima tijela za koje se inače koriste kreme, no u ovu računicu slobodno možete ubrojiti i kosu.

@sincerelyjules

Upravo se u jednoj maloj bočici krije bogati beauty tretman koji će nahraniti baš sve dijelove vašeg tijela. Još jedna prednost suhih ulja naspram kreme za tijelo jest to što je potrebna vrlo mala količina ulja kako biste pokrili cijelu površinu tijela, a posebnu prednost im morate dati za vrijeme ljetnih mjeseci kada smo uvelike izloženi suncu jer tada ulja daju najbolje rezultate. Ulja se duže zadržavaju na našoj koži od samih krema te imaju produljeno djelovanje od klasične hidratantne kreme, stoga smo u nastavku izdvojili bočice koje će sjajno upotpuniti vašu skincare kolekciju!

Caudalie Divine ulje za njegu kose, lica i tijela, Le Petit Marseillais suho ulje za njegu kože

Nuxe Huile Prodigieuse @sincerelyjules

Lierac Sensorielle tonirajuće suho ulje s tri cvijeta citrusa, Olival čarobno suho ulje za tijelo, lice i kosu

Foto: Instagram, Lierac, Olival, Nuxe, Caudalie Divine, Le Petit Marseillais
Objavljeno: 15.08.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p