KOŽA

Parfem iz Zare za koji svi govore da miriše poput parfema poznatog brenda

Još jedan dobar 'dupe'

Parfemi su dio kozmetike u koji ulažemo najviše novaca. Od kad su high street brendovi poput Zare počeli lansirati beauty kolekcije, parfem koji miriše poput dizajnerskog može se naći po jako pristupačnoj cijeni. Članovi beauty zajednice na društvenim mrežama postali su pravi eksperti u pronalaženju 'dupeova' luksuznih proizvoda i gotovo svakodnevno se pojavi neki atraktivan proizvod koji se isplati uvrstiti u kolekciju jer je doslovno identičan znatno skupljoj verziji.

Zarini parfemi već su duže vremena jako popularni, posebno zato što se za 20-ak eura mogu pronaći velike mililitraže zbog čega ne morate obnavljati zalihe parfema jako dugo. Ako pogledate nekoliko TikTok videa vrlo brzo ćete shvatiti da su parfemi iz Zarine kolekcije savršena zamjena za cijeli niz parfema poznatih brendova.

@somaligirlssmellgood Zara is the plug always! #perfumetiktok #somalitiktok #zaraperfume #perfumedupes #fypage ♬ original sound - Somal_Memes

‘…same thing, dupes, dupes!’

Posljednji koji nam je privukao pažnju je Zarina parfemska voda Sublime Epoque, topao cvjetni miris s daškom vanilije i cedra. Ovaj ženstveni miris prema TikTok recenzijama miriše identično kao znatno skuplji Armani My Way. Naravno, kada je riječ o razlikama između high street verzije koja košta nešto manje od 20 eura i dizajnerske koja košta preko 100 eura, uvijek nas brine koliko i kako će se jeftinija opcija zadržati na koži. No, čak i sa slabijim zadržavanjem na koži Zarin parfem ćete bez grižnje savjesti špricati kad god vam zatreba.

@fragrance.dictionary In case you want to save some 💵 #perfume #perfumedupe #fragrance ♬ original sound - Sean Anthony 💎

Giorgio Armani My Way EDP

Sublime Epoque 80ml EDP (19,95 €)

Foto: Giorgio Armani, Zara, Instagram, TikTok

Objavljeno: 11.06.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p