KOŽA

Parfem kojem nijedna žena neće moći odoljeti!

Miris koji je obilježio proteklu godinu vraća se na naše police s posebnim twistom!

Nanošenje omiljenog parfema prije nego što izađemo iz kuće nešto je što nikada ne preskačemo, ma koliko god jutro ponekad bilo kaotično. Iako spadaju u skupinu kozmetičkih proizvoda, parfemi su zapravo puno više od toga jer vrlo lako mogu upotpuniti naš look, poboljšati naše raspoloženje te pružiti osjećaj svježine, koji se kod kvalitetnih parfema održava baš cijeli dan!

Brojni su razlozi zašto volimo parfeme, a jedan od najčešćih je taj što pojedini upečatljivi mirisi s vremenom postaju omiljeni podsjetnici na neka ljepša mjesta i vremena te nas često asociraju na pojedine osobe, što je pravi dokaz kako parfem može postati i naš osobni pečat. Postoji nekoliko parfema kojima to lako polazi za rukom, a visoko na toj listi nalazi se Lancômeov Idôle Eau de Parfum. Ova parfemska voda od trenutka lansiranja postala je veliki hit te je kao takva pronašla sigurno mjesto u svakodnevnoj rutini brojnih žena, ponajviše zahvaljujući svom prekrasnom mirisu na koji je teško ostati imun, ali i izgledu! Roza staklena bočica, neobičnog izgleda stekla je status najtanje na svijetu, sa svojih 15 mm debljine, što je zapravo pravi dokaz tehničkih postignuća i inovacije kojima se beauty svijet itekako može pohvaliti!

Nadalje, pripreme za nadolazeće mjesece uglavnom proteknu u znaku noviteta na tržištu, kako onih modnih, tako i onih beauty, a ako je sudeći prema parfemima koji su tek stigli na police omiljenih parfumerija, ova sezona proteći će u znaku već poznatih parfema, ali s twistom. Pravi dokaz toga je i spomenuti parfem Lancôme Idôle, koji je nakon godine dana predstavio novu verziju ovog revolucionarnog mirisa - Idôle L'Intense, a opisan je kao snažniji i odvažniji parfem, pomno kreiran da ostavi jedinstveni trag.Ova verzija omiljenog mirisa zadržala je prirodnu ljepotu cvijeća, po kojoj je Idôle zapravo prepoznatljiv, pa se tako u središnjim notama osjeća ruža kao bezvremenski simbol Lancômea, dok lagane voćne tonove pruža abolut egipatskog jasmina, sambac jasmin i mošus. Gornju notu čini chypre akord, gorka naranča i mandarina, čime se osigurava svježina i lakoća mirisa, a cijelu priču lijepo zaokružuje burbon vanilija s Madagaskara. Što se tiče njegovog izgleda, zadržana je tanka bočica parfema, ali s nešto tamnijom ružičastom bojom te metalik odsjajem, što mu pruža jednu posebnu dozu elegancije.Ovaj parfem pravi je odraz ženske snage, što se vidi i po načinu njegovog kreiranja jer iza njega stoje tri žene, Shyamala Maisondieu, Nadège le Garlantezec i Adriana Medina, svaka rođena na drugom kontinentu, a koje su u ovaj parfem unijele ono najbolje iz svoje kulture!

U vrijeme kada nam je putovanje poprilično ograničeno, nije naodmet imati na svojoj kozmetičkoj polici miris koji nas može odvesti na toliko različitih i egzotičnih krajeva!

Foto: Lancome
Objavljeno: 10.09.2020. u 10:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p