KOŽA

Phytovital tretman za lice vraća osjećaj mladosti

Tajna mladosti koja dolazi iz mora!

S vremenom koža počinje pokazivati znakove starenja i mrlja na koži, manje je vlažna i kompaktna, osobito u području jagodica, vrata i brade, te može uzrokovati umoran i istrošen izgled. S novom linijom za zrelu kožu bazirana na morskom kolagenu, morskom grožđu i botaničkim ekstraktima iz Mediterana, Bottega Verde napravila je kompletan program tretmana, inspiriran dragocjenim blagodatima mora, koji ima legendarnu snagu za poboljšanje izgleda kože.

Morski kolagen štiti od slobodnih radikala koji uzrokuju bore, vlaži, učvršćuje i daje elastičnost koži, dok morsko grožđe povećava kompaktnost kože i poboljšava strukturu, smanjujući bore. Aktivira sintezu kolagena za elastičnost kože. Zahvaljujući Mediteranskim botaničkim ekstraktima, prirodnoj antioksidativnoj snazi, koža je meka i svježa. Sastojci su pažljivo odabrani s ciljem da zaštite i pomognu koži da ponovno vrati novi sjaj i čvrstoću te otkrije osjećaj mladosti.Phytovital, nova vitalnost za kožu s aktivnim sastojcima mora bez parabena i formaldehyda. Liniju Phytovital možete pronaći u dućanu Natural Garden u Gundulićevoj 11, a asortiman se sastoji od dnevne tretmanske kreme, noćna tretmanske kreme, kreme za oko očiju te intenzivnog anti-age programa kojeg sačinjavaju tri seruma.

Dnevna tretmanska krema SPF 15 je nova generacija tretmana za zrelu kožu s jasnim znakovima starenja, gubitkom tonusa i svježine. Njegova bogata, preoblikovana dnevna formula sadrži mješavinu aktivnih sastojaka inspiriranih blagodatima mora. To uključuje, osobito, morski kolagen sa svojim 3D volumenskim svojstvima, cijenjenim morskim grožđem koji pomaže u vlaženju, hrani i poboljšava opće stanje kože.

Noćna tretmanska krema je zapravo 2 u 1 tretman koji kombinira efekt preoblikovanja noćne maske s djelom bogate noćne krema, za ciljano liječenje protiv znakova starenja. Krema za oko očiju je specifičan tretman za područje oko očiju, koje se bori protiv znakova umora, gubitka tonusa i bora. Njegova bogata formula sadrži koncentriranu mješavinu odabranih aktivnih sastojaka, osobito Beautyfeye ™, koja pruža tenzorski učinak za vaše kapke i izražajne linije, te pomaže u poboljšanju izgleda tamnih krugova.

Intenzivni anti-age program protiv starenja sastoji tri seruma s različitim funkcijama, koje se periodično tijekom cijele godine koriste kao šok tretman, a serume treba primijeniti u večernjim satima sedam dana.

Foto: PR, Pexels, Unsplash
Objavljeno: 22.07.2019. u 13:53
Tagovi: Bottega Verde, koža

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p