KOŽA

Piling za tijelo koji je toliko sjajan da za njega postoji i lista čekanja

Proizvod o kojem se priča!

Nakon dugog i toplog ljeta potrebno je pripremiti se za poprilično niske temperature i sve ono što one svojim dolaskom donose. Kako će se hladni vjetar i svježina zadržavati u zraku sljedećih nekoliko mjeseci, kao i iznimno suhi zrak u grijanim prostorijama, potrebno je prilagoditi se svim nadolazećim promjenama koje se prvo primijete na izgledu naše kože.

Piling za tijelo tretman je kojeg se uglavnom sjetimo za vrijeme ljetnih mjeseci, no zapravo je riječ o tretmanu kojeg je potrebno uvrstiti u beauty rutinu tijekom cijele godine jer definitivno čini razliku po pitanju izgleda same kože. Tako uz omiljeno ulje za tuširanje kao i losion ili maslac za tijelo, njega kože trebala bi uključivati i povremeni tretman pilingom koji će uspješno odstraniti mrtve stanice kože, kako bi one nove lakše došle do izražaja te kako bi koža poprimila zdravi sjaj. S vremena na vrijeme pojavi se beauty proizvod o kojem se jednostavno ne prestaje pričati, stoga više i ne iznenađuje da za pojedine postoji i prava lista čekanja, a to potvrđuje i Jo Malone Vitamin E Body Treatment Scrub.

Jo Malone Vitamin E Body Treatment Scrub  @elaisaya

Riječ je o pilingu koji je bogat vitaminom E, a koji se pokazao učinkovitim u tretiranju mnogih problema kože, kao i u zadržavanju njezine prirodne vlažnosti. Nakon njegovog korištenja tekstura kože vidno je poboljšana, ujednačenog tona te nevjerojatno mirišljava. Osim ovog raskošnog pilinga, u galeriji smo izdvojili i pilinge drugih brendova koji također rade sjajan posao, stoga se pobrinite da vaša koža ostane svilenkasta i zdrava tijekom cijele jeseni i zime!

Afrodita 100% Spa piling za tijelo jagoda, Frank Body Original Coffee Scrub

Olival Piling krema za tijelom s uljem smilja, Kiehl’s Gently Exfoliating Body Scrub

Foto: Instagram, Olival, Kiehl's, Afrodita, Frank Body 
Objavljeno: 25.09.2019. u 14:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p