KOŽA

Piling za tijelo koji vrlo uspješno uklanja celulit!

Odličan proizvod koji se mora pronaći na vašoj beauty polici!

Dolaskom ljetnih mjeseci, koža tijela postaje izloženija pogledima, a samim time kod većine žena javlja se i sitno nezadovoljstvo vlastitim izgledom prvenstveno zbog celulita. Riječ je o pojavi s kojom se susreću baš sve žene, no unatoč tome što je riječ o 'zajedničkom problemu', celulit je i dalje vrlo goruća tema. Iako moramo priznati da jest riječ o pomalo neuglednoj pojavi, na tržištu postoje odlični proizvodi uz pomoću kojih će celulit postati prošlost.

Kao što smo spomenuli, ne postoji žena koja nema veću ili manju nakupinu celulita, no to nije ništa što se uz malo truda i upornosti ne može riješiti. Sam nastanak celulita uzrokovan je zadržavanjem vode, odnosno nedovoljnom fizičkom aktivnošću i neadekvatnom prehranom, stoga je za početak prije bilo kakvih kozmetičkih preparata potrebno promijeniti životne navike. Naravno, ne govorimo o drastičnim 'rezovima' jer će biti sasvim dovoljno u svakodnevnu rutinu uvrstiti večernje trčanje, sezonsko voće i povrće te raznovrstan ostatak namirnica.

Uz sve navedeno, od velike koristi su i određeni proizvodi od kojih valja istaknuti NUXE Rêve de Miel Deliciously Body Scrub. Ovaj piling za tijelo kožu čini neizmjerno mekanom, podatnom i baršunastom, a budući da otklanja mrtve stanice, potiče i regeneraciju. Što se tiče celulita, Nuxe-ov piling odličan je saveznik jer zaglađuje i omekšava kože, a vrlo dobro funkcionira i s onom nešto osjetljivijom. Dakako, kako bi se vidjeli rezultati, potreban je kontinuitet u kombinaciji s prethodno spomenutim navikama te u tom slučaju možete biti sigurni da pozitivan ishod nikako neće izostati. Ovaj odličan piling preporučeno je koristi 1-2 puta tjedno, a to činite na vlažnu kožu nježnim, ali temeljitim masiranjem te potom proizvod isperite vodom.

NUXE Rêve de Miel Deliciously Body Scrub

Objavljeno: 09.07.2020. u 13:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p