KOŽA

Popularan trik na društvenim mrežama zahvaljujući kojem ćete brže no ikada napraviti francusku manikuru!

Trik koji će vam olakšati stiliziranje noktiju!

Iako možda na prvi pogled neprimjetni, upravo su nokti ti koji o nama najviše pričaju, pa tako mogu odati kakav stil njegujemo, koje nijanse su nam omiljene, jesmo li uredni i pedantni ili pak izrazito nervozni jer ih je pola izgrizeno. Upravo zato izgled noktiju ne treba prepuštati slučaju, a kako bi njihova njega bila što jednostavnija i efektnija, nije naodmet isprobati jedan trik o kojem ovih dana bruji TikTok!

Ako ne odlazite redovito na manikuru, već svoje nokte njegujete sami, onda znate koliko je to naporan posao, a za kojeg nerijetko i nemamo previše vremena. Brzi i jednostavni trikovi zahvaljujući kojima možemo savladati aktualne trendove u njihovom stiliziranju su i više nego dobrodošli, pa se tako ovih dana stvorio pravi hype oko njihovog stiliziranja. Baš kao što se trendovi u modnom svijetu neprestano izmjenjuju te se vraćaju modni komadi za koje smo mislili da ih više nikada nećemo nositi, ništa drugačije nije niti kada je beauty svijetu u pitanju, a u kojem glavnu riječ već neko vrijeme vodi jednostavna francuska manikura.

No, njezino kreiranje i nije baš najjednostavnije, a ako nemate mirnu ruku niti živaca na pretek, onda vam je za njezino oblikovanje sasvim dovoljna make up spužvica. Dovoljno je na spužvicu nanijeti sloj laka kojeg želite na noktima te uroniti nokat pod nagibom kako bi stvorili savršenu liniju u tren oka. Kako točno izvesti ovaj trik, pogledajte u videu kojeg smo izdvojili u nastavku!

@del_onepint

Game changer🤩 #nailsbydel#nails#frenchtips#foryou#viral#frenchwhite#trend#nailtrends2021#nailtrend#gamechanger#nailss#sponge#white#nailtech#ideas

♬ Bezos I - Bo Burnham
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p