KOŽA

Popularne drogerijske kreme za lice koje su idealne za korištenje preko zime

Drogerijski favoriti koje se isplati imati na kozmetičkoj polici

Dolaskom zime nekako najviše fokus stavljamo na sadržaj unutar ormara i tople modne komade iz kojih se ne skidamo. Promjenama koje sa sobom donose niske temperatura nije odoljela niti naša kozmetička torbica, a u kojoj se jednako tako moraju pronaći proizvodi nešto bogatije teksture!

Baš kao što naše tijelo traži zaštitu od vjetra i niskih temperatura, jednaku potrebu ima i sama koža, koja je prva izložena nepovoljnim vremenskim uvjetima. To se posebno vidi po koži lica, koja je poprilično suha i siva te teško zadržava optimalnu razinu vlage. Hidratacija je zapravo ključ dobre skincare rutine te nešto čemu trebamo težiti tijekom cijele godine, a posebno zimi kada se vlaga gubi i zbog toga što svaki slobodni trenutak provodimo unutar vlastitog doma, u suhoj i grijanoj prostoriji. Upravo zato nadohvat ruke bi se trebala pronaći hranjiva krema za lice koja će zaštititi i nahraniti kožu u svim njezinim slojevima, a ako ste u potrazi za novim zimskim saveznikom, odličan izbor krema možete pronaći i u najbližoj drogeriji.

Drogerijske kreme sjajan su spoj cijene i kvalitete jer se zaista mogu pronaći učinkoviti proizvodi koji neće opustošiti kućni budžet. Upravo takva krema je i gel krema za lice, brenda Hada Labo, a koja je idealna za zimsku njegu, kao i izrazito suhu kožu. Baš kao što joj i samo ime kaže, njezina je tekstura izrazito gelasta, ali će zahvaljujući tome vrlo lijepo nahraniti kožu lica te joj vratiti onaj zdravi sjaj!

Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili i nekoliko drugih favorita koje se isplati staviti u svoju shopping košaricu!

Biobaza Hydratonic Moisturizing krema za lice, Cosrx Advanced Snail 92 All in one krema

Neutrogena Hydro Boost hidratantni gel za lice, Ziaja Goat's Milk dnevna hidratantna krema za suho lice s kozjim mlijekom

Hada Labo Tokyo Gel krema za lice, Mixa Hyalurogel Rich dnevna krema za lice

Foto: Instagram, Hada Labo, Mixa, Neutrogena, Ziaja, Biobaza, Cosrx
Objavljeno: 29.11.2021. u 16:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p