KOŽA

Popularne maske za njegu lica koje su veliki hit na Instagramu konačno stigle i u Zagreb!

Maske za lice kojima nisu odoljele ni Kim Kardashian i Hailey Bieber!

Užurban život kojim danas živimo ostavlja nam malo vremena da se dugotrajno posvetimo njezi lica, stoga Face Workout nudi efikasna i brza rješenja koja će u kratkom vremenu vašoj koži podariti blistav sjaj i zdravlje.

Njegovana i zdrava koža postala je imperativ svake žene, stoga dobro poznata beauty oaza u Petrinjskoj 61, u kojoj je sve podređeno neinvazivnim tretmanima lica u svoju ponudu uvrstila je 3 nova tretmana koji uključuju svjetski poznate Esthemax maske. Prvi tretman je basic, osnovni tretman koji uključuje peeling i personaliziranu masku ovisno o tipu i stanju kože. Drugi je detox, odnosno kombinacija Jet peel tehnologije (limfna drenaža) peeling i personalizirana maska ovisno o tipu i stanju kože. Treći, mature, uključuje kombinaciju The signature electrical treninga, peeling i personaliziranu masku ovisno o tipu i stanju kože.„Cilj Face Workouta je pružanje vrhunske prirodne njege i posve drugačijeg pristupa njezi kože. Korištenjem prirodne kozmetike, zastupamo određen pristup životu, zdravlju i u konačnici, ljepoti. Prirodnom kozmetikom i neinvazivnim tretmanima gledamo na dugoročno i cjelokupno zadovoljstvo naših klijenata. Trudimo se biti u koraku s beauty trendovima u svijetu, stoga smo sretni da i sada prvi predstavljamo ovu inovaciju“ – izjavila je Josipa Kusić, vlasnica Face Workouta.Esthemax je vrhunska kozmetika za njegu kože u skladu s trenutnim trendovima estetske ljepote u cijelom svijetu, koja je u rekordnom roku stekla brojne sljedbenike ovog inovativnog beauty rituala. Od kada je lansirana 1995. godine razvila se u kompletnu liniju profesionalnih tretmana za svaki tip i stanje kože, a omiljen je među estetičarima i konzumentima u cijelom svijetu. Esthemax svoj globalni uspjeh u profesionalnoj industriji ljepoti dosegao je razvojem hidrojelly asortimana, te danas brojne slavne osobe poput Kim Kardshian, Hailey Beiber, Sara Sampaio i Winnie Harlow i mnogih drugi promoviraju na svojim društvenim mrežama i ističu ih kao svoje saveznike ljepote.Tako danas za hidrojelly asortiman, osim svoje profesionalne kvalitete zovu i najinstagrabilnijom maskom na društvenim mrežama. To nisu samo nove maske s njegujućim sredstvima već Estemax nudi novu tehnologiju elektrolita. Pored specifičnih problema s kožom, čitav asortiman usmjeren je na hidrataciju i razinu vode u koži, što je obično temelj njege lica. Ove maske napravljene su u skladu s najvišim etičkim vrijednostima – nije testirana na životinjama, ekološka i biorazgradiva ambalaža te certificirani organski sastojci.

Odvojite sat vremena u danu samo za sebe, izaberite personaliziranu uslugu skrojenu prema vašem tipu kože i izađite iz studija s osmijehom na licu!

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 24.09.2020. u 10:25
Tagovi: maske

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p