KOŽA

Povoljne hidratantne kreme koje obožavamo koristiti!

Sjajni proizvodi s odličnim učinkom!

Iako se često povodimo za onim kako je skuplji proizvod i kvalitetniji, odlične drogerijske varijante nam neprestano dokazuju suprotno. Naime, unazad nekoliko godina upravo su pristupačni beauty proizvodi jedni od najboljih, stoga ako neke još uvijek niste isprobali, pravi je trenutak da to učinite.

Ako bismo morali izabrati onaj jedan skincare proizvod bez kojeg ne možemo zamisliti svoju beauty rutinu, hidratantna krema nameće se visoko na listi prioriteta. Riječ je o proizvodu koji je potreban baš svakom tipu kože, a koji istovremeno hidratizira, hrani i njeguje kožu lica.

Benefiti kvalitetne hidratantne kreme osjete se vrlo brzo, a ujedno je riječ i o sjajnoj pripremi kože za nanošenje pudera. Isto tako, većina hidratantnih krema sadrži i SPF kojeg je bitno koristiti i u nešto hladnijim mjesecima, stoga je kombinacija kreme i zaštitnog faktora sjajan i funkcionalan odabir.

Nadalje, budući da je potrebno isprobati i do nekoliko hidratantnih krema prije nego što pronađemo onu koja nam najbolje odgovara, činjenica da su neki od najboljih proizvoda poprilično povoljni dodatno nam ide u prilog pa kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku izdvajamo nekoliko povoljnih hidratantnih krema koje su se pokazale najboljima!

Neutrogena Hydro Boost Hyaluronic Acid Hydrating Water Gel, Avène Hydrance Aqua-Gel

La Roche-Posay Effaclar Mat Face Moisturizer

Eucerin Q10 Anti-Wrinkle Face Cream Q10 Anti-Wrinkle Face Cream, CeraVe Moisturizing Cream

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.09.2021. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p