KOŽA

Povoljne micelarne vodice za temeljito čišćenje lica

Za kožu besprijekornog i zdravog izgleda!

O micelarnim vodicama u beauty svijetu priča se već neko vrijeme, no i dalje nam ovaj proizvod ostavlja brojne upitnike iznad glave. Riječ je o proizvodu koji izgleda kao voda te ju na koži i osjećamo kao vodu, no ona je zasigurno puno više od toga...

Micelarna voda posebna je po tome što ima malene mini micele u sebi, a upravo one su glavni neprijatelj prljavštini jer ju vrlo lako uništavaju, ostavljajući našu kožu čistom bez osjećaja suhoće. Sigurno iz osobnog iskustva znate kako koža nakon pranja običnom vodom zna biti poprilično suha, no to nije slučaj s micelarnom vodicom, budući da su micele sićušne kugle molekula ulja za čišćenje koje privlače prljavštinu i prirodnu masnoću s kože, a pri tom ne skida s kože njezina prirodna ulja, zbog čega je ona nakon ovog tretmana hidratizirana i zdrava. Ovaj proizvod je idealan kao nadopuna vašem svakodnevnom čišćenju lica, odnosno na njega možete gledati kao na dvostruko čišćenje, budući da vješto oslobađa kožu od teških slojeva šminke i općenito prljavštine.

L'Oreal De Soft Micellar Water  @esteelalonde

Micelarna voda pomaže održati kožu lica zdravom te joj vratiti osjećaj svježine. Primjerice, L'Oreal De Soft Micellar Water sjajna je za osjetljivu kožu te ima ugodan, nenametljiv miris, a volimo je jer ne sadrži alkohol i hipoalergene, pa možete biti sigurni kako će biti nježna prema vašoj koži. Kako je riječ o proizvodu koji nije agresivan prema koži, možete ga koristiti i za skidanje proizvoda s usana kao i s osjetljivog okoloočnog područja. Također smo izdvojili i druge sjajne proizvode, stoga pružite svojoj koži sjajan tretman kakvog zaslužuje!

Nivea MicellAIR Rose water micelarna voda, Mixa Optimal Tolerance Micellar Water

Garnier Biphase Micellar Cleansing Water In Oil, Balea Micellar Water

Foto: Instagram, Garnier, Balea, Nivea, Mixa
Objavljeno: 04.10.2019. u 10:42
Tagovi: beauty

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p