KOŽA

Povoljne sheet maske koje dubinski hidratiziraju kožu

Njega koju se isplati imati nadohvat ruke!

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, hidratacija kože nešto je čemu baš uvijek težimo. Iako imamo običaj izgubljenu vlagu nadoknađivati hidratantnim kremama, ponekad ovakva bazična njega lica nije u potpunosti dovoljna te ju je potrebno upotpuniti hranjivim maskama za lice koje pružaju kožu svi potrebnu njegu!

Maske za lice puno su više od običnog beauty tretmana te nerijetko predstavljaju pravi wellness užitak s kojim se s vremena na vrijeme volimo nagraditi. U užurbanoj i često stresnoj svakodnevici nije naodmet ponekad ukrasti nekoliko minuta za sebe, pogotovo kada one pored opuštanja, našoj koži pružaju dubinsku i kvalitetnu njegu. Sigurno ste primijetili kako je korejska kozmetika u posljednjih nekoliko godina ostvarila snažan utjecaj na zapadno tržište, pa tako sve češće možemo primijetiti zanimljive korejske proizvode na drogerijskim policama, a kojima je zaista teško odoljeti. Definitivno najpoznatiji proizvod takvog tipa je sheet maska, a o tome koliko je ovaj proizvod genijalan najbolje govori činjenica da ih danas možemo pronaći na gotovo svakoj kozmetičkoj polici. Riječ je zapravo o maramicama natopljenim moćnim, aktivnim sastojcima za njegu kože, koje se apliciraju direktno na kožu lica te imaju otvore za oči, nos i usne, kako bi maksimalno prianjale uz kožu.

Mnogi ovaj proizvod uspoređuju s nešto intenzivnijom verzijom seruma, a ono što volimo kod njih jest brza učinkovitost, pa tako u vrlo kratkom vremenu možete koži pružiti baš svu potrebnu njegu. Nakon što maska na licu 'odradi svoje' potrebno je njezin sadržaj dodatno utrljati u kožu i područje vrata te nastaviti s daljnjom skincare rutinom. U nastavku smo izdvojili nekoliko povoljnih i vrlo funkcionalnih sheet maski, a koje će u tren oka preporoditi vašu kožu!

Foreo Bulgarian Rose UFO Moisture-Boosting Face Mask, Balea Aqua Mask

Tatcha Luminous Dewy Skin Sheet Mask, Lancôme Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Sheet Mask Hyaluronic Acid Face Mask, Farmacy Coconut Gel Sheet Mask – Hydrating

Foto: Instagram, Foreo, Balea, Tatcha, Lancome, Neutrogena, Farmacy
Objavljeno: 07.10.2020. u 11:32
Tagovi: koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p