KOŽA

Pravo je vrijeme da u njegu kože uvrstite vitamin C! Izdvojili smo najbolje proizvode na tržištu!

Novi, omiljeni skincare saveznici!
Dolaskom nešto hladnijih dana sve više se naglasak stavlja na dragocjeni vitamin C. Osim što ga je važno unositi iznutra kako bi boostali imunitet, vrijednost ovog vitamina prepoznata je i u skincare svijetu, stoga bi se on trebao pronaći i na vašim kozmetičkim policama!

Vitamin C bio je pojam koji smo najviše googlali u 2020.godini, a njegova popularnost ne jenjava, ako je suditi po tome da svaki brend kozmetike ima barem jedan proizvod ovakvog tipa u svojoj ponudi. Ovaj sastojak snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikale i stvara barijeru od štetnih tvari iz okoline. Također, vitamin C je neophodan čimbenik u sintezi kolagena te čini kožu čvršćom i mladolikog izgleda, poboljšava elastičnost kože, posvjetljuje ten i ublažava vidljivost bora. Iz svega navedenog sasvim je jasno odakle izvire ta opsesija samim vitaminom. Velika većina proizvoda dolazi u obliku seruma jer je najstabilniji i najučinkovitiji u vodenim bazama, zbog čega prodire duboko u kožu te se sami sastojci brže apsorbiraju. Danas se na tržištu može pronaći hrpa proizvoda s vitaminom C, a koji čine pravo malo čudo u njezi kože, stoga smo u nastavku izdvojili one iza kojih stoje samo pozitivne recenzije te smo sigurni da će postati vaši novi, omiljeni skincare saveznici!

Dermalogica BioLumin-C Serum, La Roche-Posay Pure Vitamin C10, Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Skintegra Superba C, Bioderma PigmentbioC-Concentrate, Lumene Nordic C [Valo] Glow Boost Essence

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.09.2022. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p