KOŽA

Prema TikToku ovo je najpopularnija krema za okoloočno područje

Okoloočna krema koja je stvorila hype na društvenim mrežama
Već smo se naviknuli da najveće trendove stvara upravo TikTok - društvena mreža koja je prvotno bila proglašena mrežom namijenjenoj klincima, čiji je sadržaj poprilično isprazan, no vrlo brzo se njezina reputacija promijenila i to u tolikoj mjeri da opasno konkurira Google-ovoj tražilici!

Sve što nas zanima iz svijeta ljepote sve češće pretražujemo upravo na TikToku. Zasićeni nametnutim i sponzoriranim sadržajem, ovu društvenu mrežu promatramo kao izvor realnih recenzija, pa tako možemo dobiti iskren uvid u proizvod koji nas zapravo zanima. Kada je beauty svijetu u pitanju ono što se najčešće nameće jest pitanje trebaju li nam zaista okoloočne kreme? Činjenica jest da je područje oko očiju osjetljivije u odnosu na ostatak kože lica, pa i sama njega treba biti nešto drugačija

Krema koju se isplati kupiti prema TikToku

Kako kreme za njegu kože lica znaju biti preteške, nije loše imati u kolekciji kremu specijaliziranu za osjetljivo područje oko očiju, a koja će mu vratiti svjež, zdrav i odmoran izgled. Krema za okoloočno područje koja se nametnula kao bestseller na TikToku jest CeraVe Eye Repair Creme, a koja broji nevjerojatnih 27 milijuna pregleda koji samo rastu. Po čemu je ova krema toliko specifična? Dubinski će hidratizirati tanku i osjetljivu kožu lica, obnoviti njezinu barijeru, a također pruža i potrebnu zaštitu od vanjskih štetnih čimbenika.

Ako se borite s podočnjacima, neispavanim izgledom, natečenosti ili prvim znakovima starenja - onda je ovo krema za vas!

CeraVe Eye Repair Creme

Foto: Instagram, CeraVe
Objavljeno: 22.03.2023. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p