KOŽA

Preslatke proljetne manikure za kratke nokte

Manikure koje će vas sigurno inspirirati

Dolaskom proljeća uvelike se mijenja naša svakodnevna rutina, kako ona modna gdje prednost pružamo nešto laganijim modnim komadima, pa tako i ona beauty gdje su u fokusu fluidniji proizvodi s laganim prekrivanjem. Proljeće nije zaobišlo niti naše ruke, pa tako uživamo u razigranim manikurama koje pružaju svakom outfitu 'ono nešto', a kakve manikure će obilježiti dane pred nama otkrijte u nastavku teksta!

Nokti spadaju u onu beauty kategoriju koja je puno više od ukusa i stila te je odraz osobne higijene i urednosti. Imati uredno stilizirane nokte jedan je od preduvjeta njegovanog izgleda, a njihovo uređivanje ovisit će o mnogim faktorima; od našeg raspoloženja, osobnosti, estetike koju njegujemo, pa sve do godišnjeg doba u kojem se nalazimo. Osim što nokti moraju biti urednog izgleda, jednako tako želimo da su razigrani i da se izdvajaju iz mase jednoličnosti, a proljeće je savršen period godine u kojem se možemo poigrati s njihovim dizajnom jer vlada samo jedno pravilo, a to je da pravila - nema. Iako su najpopularniji odabir romantični cvjetovi i drugi simboli koji aludiraju na proljeće, sjajan odabir su i nijanse koje se najčešće vežu uz nešto toplije vrijeme, kao što su crvena, zelena, žuta i ostali vedri tonovi.

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih ideja za kratke nokte pošto su takvi nokti često izazovni za uređivanje, a koje dokazuju da i kratki nokti mogu biti kreativni i drugačiji!

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.05.2023. u 11:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p