KOŽA

Proizvodi za njegu kože lica čije djelovanje možete primijetiti odmah

Njega lica s kojom ne možete pogriješiti!

Kada je njega kože lica u pitanju, moramo priznati kako od skincare proizvoda vrlo često očekujemo da napravi pravo malo čudo na našoj koži. Upravo takva očekivanja nas nerijetko ostave i razočaranima jer određeni proizvod u kojeg smo polagali sve nade se i nije baš pokazao u najboljem svjetlu, no s druge strane, na tržištu postoje proizvodi čije formule su toliko bogate da djelovanje možete primijetiti u vrlo kratkom vremenu!

Imati njegovanu kožu lica i nije baš najjednostavniji zadatak. Pravi dokaz toga su i naše kozmetičke police, na kojima se mogu pronaći raznovrsni proizvodi, a s kojima i nismo baš najzadovoljniji, stoga je pravo vrijeme da u svoju skincare rutinu ubacite proizvode koji su se pokazali kao pravi mali čarobnjaci kada je brzina djelovanja u pitanju. Zasigurno najpoznatiji takav čarobnjak u njezi kože lica jest Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serum koji poboljšava izgled tena unutar sat vremena. Kada kažemo izgled tena, mislimo na to da smanjuje vidljivost bora, hidratizira dubinski kožu, obnavlja njezine stanice te ona izgleda mladoliko i osvježeno. No, ovaj proizvod nije jedini koji brzo i efikasno djeluje na našoj koži, ostavljajući ju zdravom, nahranjenom i njegovanom, a u nastavku smo izdvojili i druge sjajne proizvode koji su vrijedni baš svake kune!

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serum  @cajmelHada Labo Tokyo Absolute smoothing hidratantna krema za lice, Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Skin Protectant

Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum, Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum

L'Occitane Immortelle Reset Overnight Reset Oil-In Serum @cajmel

Foto: Instagram, Estee Lauder, Hada Labo, Elizabeth Arden, Biotherm, Dermalogica, L'Occitane
Objavljeno: 16.11.2019. u 17:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p