KOŽA

Proizvodi za njegu kože lica koji će u potpunosti obnoviti vašu kožu!

Mikroeksfolijanti kao sastavni dio skincare rutine!

Iako je piling ritual kojeg se najčešće sjetimo za vrijeme ljetnih mjeseci, to ne znači da za njega nema mjesta u svakodnevnoj skincare rutini. Piling je sjajan način putem kojeg se vrlo lako možemo osloboditi odumrlih stanica s površine kože te nečistoća koje se tijekom dana na njoj sakupljaju, a u posljednje vrijeme sve češće možemo čuti o jednoj posebnoj vrsti pilinga nakon kojeg koža izgleda kao nova, doslovno!

Regenerirati kožu nije jednostavan zadatak, a iako ga najčešće postavljamo hidratantnim kremama, one pak ne mogu djelovati toliko dubinski u kožu kao što mogu neki drugi proizvodi. Sigurni smo kako ste se do sada susreli s mehaničkim pilingom koji je kao takav idealan za uklanjanje odumrlih stanica s površine kože, što olakšava njezinu regeneraciju, no budući da je ovakva vrsta mehaničkih pilinga često pregruba, kemijski piling pokazao se kao sjajna alternativa. Ovaj tip pilinga prodire u dublje slojeve kože za razliku od mehaničkog pilinga, a do nedavno smo ih mogli koristiti isključivo u kozmetičkim salonima.

No, nedavno su se na tržištu pojavili proizvodi koji su sjajan spoj ove dvije vrste pilinga, a baziraju se na mikroeksfolijantima. Riječ je o proizvodima koji će vašoj koži pružiti sjajan tretman u vidu uklanjanja odumrlih slojeva kože, dok će se AHA i BHA kiseline pobrinuti da obnove kože u njezinim najdubljim slojevima. Ovi proizvodi sjajni su za sve nepravilnosti na koži lica, od akni, proširenih pora, prištića, a rezultat će vas zaista oduševiti. Koža lica izgleda osvježeno, mladoliko, sa zdravim sjajem i s naočigled uklonjenim nepravilnostima.

Veliki plusić kod ovog tretmana jest i dobra priprema kože za daljnju skincare rutinu, pa će tako vaša koža puno bolje upiti serum ili kremu, no ono o čemu trebate voditi računa jest da svoju kožu počastite ovim tretmanom dva do tri puta tjedno, kako ne biste narušili strukturu kože. U nastavku smo izdvojili omiljene mikroeksfolijante, stoga im poklonite svoje povjerenje!

Olival Mikroeksfolijant

Monu Skin Mico Exfoliant, VENeffect Micro Exfoliant

Dermalogica Daily Superfoliant

Foto: Instagram, Olival, Dermalogica, Monu Skin, VENeffect
Objavljeno: 15.02.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p