KOŽA

Proizvodi za uklanjanje šminke koji istovremeno njeguju kožu

Imate li već neki u svojoj kolekciji?

Vjerujemo kako nije potrebno dodatno napominjati da je pravilno uklanjanje šminke od iznimne važnosti. Naime, premda smo nerijetko doista premoreni i sve što želimo je zavući se u udoban krevet, odvojiti svega pet minuta kako biste temeljito očistili lice nije puno, a može činiti veliku razliku.

Loše, odnosno nedovoljno dobro uklonjena šminka vrlo često jest razlog nastanka neželjenih prištića koji mogu voditi ka većim upalnim procesima. Kako biste izbjegli takav scenariji, pravilno uklanjanje šminke je korak koji nikako ne smijete preskočiti. Iako je današnja beauty industrija jako napredovala te se na tržištu mogu pronaći kvalitetni make up proizvodi koji minimalno štete licu, činjenica jest kako šminka zatvara pore te lice jednostavno teže diše. Upravo zato neizmjerno je važno kožu lica pravilno i obilno hidratizirati i držati čistom. Kada govorimo o proizvodima za uklanjanje šminke, oni prvenstveno moraju moći dubinski očistiti šminku, no istovremeno i njegovati kožu. Srećom, na kozmetičkim policama mogu se pronaći upravo takvi proizvodi, pa nema baš nikakvog razloga da ne postanu sastavnim dijelom vaše beauty rutine. Premda su proizvodi za uklanjanje šminke prvenstveno namijenjeni za spomenutu radnju, nije isključeno koristiti ih i kao prvi korak u njezi kože jer bilo koja daljnja rutina zahtjeva čistu i svježu kožu.

Kao što smo naglasili, proizvodi za uklanjanje make up-a nezamjenjiv su dio baš svake rutine, stoga predlažemo da već danas nabavite neki proizvod od onih koje smo izdvojili u nastavku jer ne sumnjamo da će vas u potpunosti oduševiti svojim djelovanjem.

Dermalogica PreCleanse, Garnier Clean Sensitive 2 in 1

BareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil, Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Dior Hydra Life Oil to Milk Makeup Removing Cleanser, Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel

Objavljeno: 27.01.2020. u 14:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p