KOŽA

Pronašli smo genijalan set za manikuru koji vrlo lako može zamijeniti odlazak u omiljeni kozmetički salon

Za manikuru prekrasnog izgleda

Možda je riječ o neprimjetnom detalju, no izgled naših noktiju itekako utječe na stvaranje cjelokupnog dojma. Imati lijepe i uredno stilizirane nokte nešto je što baš nikada ne izlazi iz mode, a sjajna vijest je ta da upravo takav izgled vrlo lako možete imati i bez odlaska u omiljene kozmetičke salone!

Sigurni smo kako ste primijetili da se trend kratkih manikura ove sezone vratio na velika vrata, a što je uvelike pojednostavilo samo održavanje noktiju. Njihov izgled nedvojbeno je važan jer su upravo nokti savršeni začin baš svake naše kombinacije, stoga ne iznenađuje da im posvećujemo svu moguću pažnju. Ako su vam dosadili odlasci u omiljene kozmetike salone ili jednostavno za iste nemate previše vremena na raspolaganju, onda će vas ovaj set za manikuru sigurno oduševiti. Riječ je o setu Hi Hybrid UV starter Set, početnom kompletu za manikuru koji sadrži sve ono što vam je potrebno za kreiranje prekrasnih noktiju, zdravog i njegovanog izgleda.

Ovaj set sadrži bazu za hibridni lak, hibridni lak u vječno omiljenoj crvenoj nijansi, gornji (završni) premaz koji ne zahtijeva pranje, dvije jednostavne turpije, svjetiljku za hibridni lak, pripremu za odmašćivanje ploče nokta i pripravak za uklanjanje hibridne manikure. Također, u setu se nalaze i detaljne upute za korištenje, stoga smo sigurni da će s njime vrlo lako rukovati i najveći amateri!


Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 30.09.2022. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p