KOŽA

Pronašli smo maslac za tijelo čiji miris može zamijeniti i najomiljeniji parfem

Prirodna kozmetika koju ćete rado uvrstiti u svoju svakodnevnu skincare rutinu!

Bez obzira na to smatrate li sebe velikom zaljubljenicom u skincare svijet, pa tako više i ne možete zatvoriti svoju kozmetičku torbicu od silnih proizvoda, ili se pak na vašoj kozmetičkoj polici mogu pronaći svega nekoliko nužnih proizvoda, sigurni smo kako se u oba slučaja može pronaći barem jedna dobra krema za tijelo. Njega kože nešto je čemu zasigurno posvećujemo najviše pažnje kada je beauty svijet u pitanju, a odmah nakon njege kože lica, tu je i briga za kožu tijela, koja definitivno zaslužuje jednaku pozornost i posvećenost!

Ljeti je posebno stavljen naglasak na njegu kože tijela, koja zbog učestalog znojenja i izloženosti sunčevim zrakama postaje poprilično dehidrirana. Suhoća kože posebice dolazi do izražaja kada smo na moru, pa je ona nakon kupanja i sunčanja vrlo gruba na dodir. Koliko god uživali u ovim ljetnim aktivnostima, naša koža se s time baš i ne bi složila, pa ju je tako potrebno dubinski nahraniti kako bi bila meka na dodir te kako bi postigli njezin zdravi izgled.

Intenzivnu hidrataciju vrlo lako možete postići s maslacima za tijelo, koji se svojom teksturom razlikuju od klasičnih krema i losiona za tijelo, budući da maslac ima nešto gušću konzistenciju, pa se kao takav zadržava na koži dulje od losiona i kreme. Također maslac će na površini kože stvoriti opipljivu zaštitnu barijeru od negativnih vanjskih utjecaja, a njihova formula uglavnom se bazira na prirodnim uljima te najčešće ne sadržavaju vodu, koja je u ostalim proizvodima glavni sastojak.

Pravi primjer toga su maslaci za njegu tijela, domaćeg brenda NASHE, čiji proizvodi su ručno rađeni te sadrže isključivo najkvalitetnije prirodne sastojke. Tako možete birati između nekoliko različitih maslaca za tijelo, od Magnolije koja je bestseller brenda, Shea, Camellia, Manga, Avocada, pa sve do Grapes maslaca. Proizvod se vrlo jednostavno nanosi na kožu te se brzo upija, a ono što će vas sigurno osvojiti jest miris koji se na koži zadržava baš cijeli dan, poput kakvog parfema. Nakon nanošenja koža je vidno nahranjena, hidratizirana i zaštićena, a zbog preslatkog pakiranja, sigurni smo da će poslužiti i kao sjajna ideja za poklon!

Objavljeno: 04.08.2020. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p