KOŽA

Prvi adventski beauty kalendari već su stigli! Izdvojili smo najljepše!

Za nešto slađe odbrojavanje do Božića!

S obzirom na to da su upravo procurile prve informacije u vezi ovogodišnjeg zagrebčkog adventa, treba li nam bolji poticaj od toga da saznamo što nam beauty svijet priprema ove godine kada su u pitanju adventski kalendari?

Nekada su sinonimi za odbrojavanje dana do Božića bili čokoladni kalendari, dok je danas situacija nešto drugačija. Iako nemamo ništa protiv čokoladnih adventskih kalendara, naši apetiti su s godinama postali sve veći, pa se tako iz godine u godinu u fokusu nalaze beauty varijante zahvaljujući kojima je iščekivanje onog najčarobnijeg perioda u godini nešto ljepše i luksuznije. Također, beauty svijet nikada nije bio ovoliko bogat kao danas, a gdje iz minute u minutu svjedočimo pojavi nekih novih proizvoda na tržištu čiji inovativni sastojci ili pak nešto bogatije formule čine značajniju razliku u njezi kože, stoga ne iznenađuje da se upravo ovi proizvodi nalaze u fokusu adventskog darivanja. Općenito, adventski kalendari sjajan su način da isprobate širu ponudu brenda koji vam je atraktivan ili pak da obogatite svoju skincare i make up kolekciju proizvodima za gotovo cijelu godinu.

Ako vam nedostaje izgovora za njihovu kupnju, sjetite se kako je kraj godine pred vratima i da ste zapravo zaslužili osjetiti malo luksuza! U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih beauty kalendara s kojima će iščekivanje do Božića biti mrvicu slađe!

Net-a-Porter 25 Days of Beauty Advent Calendar

MAC Cosmetics Beauty Advent Calendar 2022

L'Occitane Premium Beauty Advent Calendar

24 Days Of Clinique Favourites Advent Calendar

Charlotte Tilbury Diamond Chest of Beauty Stars

Kiehl’s Limited Edition Holiday Advent Calendar

Foto: Instagram, Kiehl's, Charlotte Tilbury, Clinique, L'Occitane, MAC, Net-a-Porter
Objavljeno: 06.10.2022. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p