KOŽA

Puderi koji sjajno prikrivaju sve nedostatke na koži

Odaberite puder ovisno o svom tipu kože!

Sigurni smo kako je sadržaj svake kozmetičke torbice različit, no ono bez čega ne možemo zamisliti dobar make up jest kvalitetna podloga. Odabir dobrog pudera spada u nešto izazovniji beauty zadatak, što sigurno već znate i iz svog osobnog iskustva, no zato je tu naš kratki vodič sjajnih pudera s kojima vrlo lako možete kreirati besprijekoran ten i to ovisno o svom tipu kože!

Da je važno baš sve kozmetičke i make up proizvode prilagoditi prvenstveno zahtjevima svoje kože, već znaju i ptice na grani. No, iako je to stvar koja se sama po sebi podrazumijeva, ponekad je zaista teško pronaći dobar puder koji će toliko sjajno sjesti na našu kožu, da poprima izgled 'druge kože'. Puderi danas imaju i jednu sasvim drugačiju ulogu, od one dekorativne, a to je da njeguju kožu lica kao kakav sjajan skincare proizvod. Tako na puder više ne gledamo kao sredstvo koje sprječava kožu u njezinom disanju, već sjajan način da se ona zaštiti, posebice u ovo vrijeme nešto nižih temperatura i vjetra. Na tržištu možete pronaći sjajne tekuće pudere za suhu kožu, a koji su obogaćeni novim, njegujućim sastojcima, od hijaluronske kiseline do biljnih ulja te koji funkcioniraju poput pravih anti age krema.

Bourjois Healthy Mix kombinacija pigmenata i vitamina, Sisley Sisleya Le Teint s instant efektom pomlađene kože  @orionvanessa

Kompaktni puderi sjajni su za nešto masniju kožu, budući da često služe kao matirajuća podloga, a nerijetko kao i highlighter ako je obogaćen reflektirajućim česticama. Problematična koža zahtijeva nešto viši stupanj prekrivanja, budući da ovakvu kožu karakteriziraju ožiljci i akne, a mi smo pronašli sjajne pudere koji na licu neće izgledati kao maska, stoga zavirite u našu galeriju!

Chanel Les Beiges za efekt zdravog sjaja na licu, Rimmel Lasting Finish puder otporan na znoj i toplinu  @esteelalonde

La Roche- Posay Toleriane Teint obogaćen termalnom vodom, Vichy Dermablend Fluid korektivni puder za blaže nepravilnosti  @designdschungel

Foto: Instagram, La Roche Posay, Vichy, Chanel, Rimmel, Bourjois, Sisley
Objavljeno: 01.10.2019. u 15:13

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p