MAKE UP

Puderi u prahu s kojima make up traje cijeli dan

Neizostavni proizvod svake kozmetičke torbice

Raskošne i kremaste teksture pudera često su prvi odabir kada je naša make up rutina u pitanju. Početak godine odlična je prilika za malo čišćenje kozmetičke torbice i izbacivanje suvišnih proizvoda, a onaj proizvod kojeg se nikako ne smijete odreći je puder u prahu, pa čak i onda kada su temperature debelo ispod nule!

Lagane i prozračne make up lookove uglavnom postižemo puderima u prahu, a takav make up koristimo najviše za vrijeme ljetnih mjeseci. Iako su za našu kožu zimi najbolji odabir tekući puderi jer osim što prikrivaju sve nepravilnosti na koži, također ju štite od dodatnog isušivanja uzrokovano niskim temperaturama. No, naš make up ne bi bio potpun bez posljednjeg finiša koji pruža puder u prahu. Njihova uloga je zapravo tronamjenska, a koristimo ih za fiksiranje, matiranje i ublažavanje neprofinjenih prijelaza rumenilom.

Nakon što nanesete omiljeni tekući puder, svoj make up look 'zaključajte' s puderom u prahu kojeg ćete nanijeti na svoje lice tapkanjem uz pomoć beauty blendera ili kistom. Također puder u prahu možete koristiti i kao bazu za svoj make up ukoliko vam onaj tekući ne odgovara, ali je važno prije njegovog nanošenja svoje lice pripremiti za šminkanje uz pomoć hidratantne kreme kako bi puder bolje 'sjeo'. Kako je naša koža lica uglavnom umorna početkom godine te nimalo spremna za sve izazove koji nas očekuju, puderi u prahu koji u sebi sadrže zlatne čestice mogu vašoj umornoj koži vratiti zdrav izgled te toliko potrebni sjaj. 

Foto: Instagram, NYX, Manhattan, Rimmel, Elf, M.A.C
Objavljeno: 08.01.2019. u 16:40
Tagovi: Puderi, puder

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p