KOŽA

Rukavica za skidanje make upa kao nova skincare opsesija

Može li se make up skinuti bez sredstva za čišćenje lica?

Često znamo isticati kako smo se već polako naviknuli na razne beauty novitete koji svakodnevno pristižu na police omiljenih drogerija, no ponekad je teško ostati ukorak s kreativnošću koju ovaj svijet stalno nudi. Ono što nam je postalo posebno važno u ovom svijetu jest pronaći što bržu, ali i poprilično učinkovitu skincare rutinu, koja bi se kao takva sjajno uklopila u naš užurbani životni tempo, pogotovo kada je riječ o čišćenju lica koje ponekad zna trajati čitavu vječnost...

Sasvim je jasno da o zdravoj koži besprijekornog izgleda ne možemo razgovarati ako ne krenemo od samog početka skincare rutine, a to je njezino čišćenje. Bez obzira na životni tempo, na površini same kože tijekom dana nakupljaju se razne nečistoće, kao i ostaci make upa, a koji su najčešći razlog začepljenih pora i upalnih procesa na koži. Od čistog lica započinje sve; dobra skincare rutina koja će održati zdravlje kože lica, a samim time i njezin besprijekoran izgled, kao i make up rutina koja ne može biti idealna na nečistoj podlozi.

Zbog svega navedenog ne iznenađuje da je naša pažnja najviše usmjerena ka dobrim čistačima make upa, a čiji je izbor iz dana u dan sve raznovrsniji, pa tako možemo birati između raznih micelarnih otopina, uljnih čistača, kao i onih na bazi mlijeka, no u beauty svijetu postaju sve popularnije rukavice za skidanje make upa koje nisu samo odlična alternativa preparatima, već i ekološki pametan odabir jer je riječ o proizvodu višekratne upotrebe. Tako se sve više priča o Ebelin rukavicama za čišćenje lica od mikrovlakana, kao najpopularniji odabir ovakvog tipa čistača kože. Ove rukavice vrlo su jednostavne za korištenje, a sve što je potrebno jest namočiti ih u malo vode i jednostavno obrisati make up s lica.

S ovom rukavicom možete skinuti sav make up u vrlo kratkom vremenu, pa čak i onaj vodootporan. Također njezina cijena vrlo je pristupačna, pa ju tako možete kupiti za 20-ak kuna, a jedino što s njom nakon čišćenja make upa morate napraviti jest očistiti samu krpicu, sapunom ili jednostavno u perilici za pranje rublja. Nadalje, iako je riječ o nešto jednostavnijem načinu skidanja šminke, s druge strane u pitanju je tretman koji u želji za čistom kožom može biti pomalo i grub u svojoj primjeni, stoga je preporučljivo ne koristiti rukavicu na suhu kožu kako ju ne biste oštetili.

Ebelin rukavica za čišćenje lica od mikrovlakana

Objavljeno: 18.05.2020. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p