KOŽA

Serumi koji vrlo lako mogu zamijeniti omiljene highlightere

Skincare proizvod u službi make upa!

Moramo priznati kako se ponekad ne možemo baš odlučiti raduje li nas više kupnja nekog novog skincare proizvoda čije ponašanje na koži jedva čekamo testirati ili pak make up proizvoda koji nudi pregršt mogućnosti s kojima se možemo poigrati na licu. Upravo je ta vječna dvojba dovela do toga da su naše kozmetičke police jednostavno pretrpane raznovrsnim beauty proizvodima, stoga je sada pravo vrijeme da naučimo kako neki osnovni skincare proizvod koristiti u službi make upa!

Trend ujedinjenja proizvoda za njegu kože i dekorativne kozmetike 'drma' beauty svijet već neko vrijeme. Tako smo jedno vrijeme obožavali promatrati kako se omiljeni balzami, nježno roze boje, ponašaju kao rumenila i moramo priznati kako nismo ostali razočarani. No, skincare svijet osim što brine o ljepoti naše kože lica, također nudi pregršt mogućnosti kako pojedine proizvode iskoristiti u vidu make upa, a u tu skupinu definitivno ubrajamo serume. Ovdje nije riječ o običnim serumima koji će razbuditi kožu lica te poslužiti kao sjajna podloga za što kvalitetniju primjenu ostale skincare rutine, već je riječ o serumima koji zaista spajaju ono najbolje iz oba svijeta.

@neta_alchimister

Tako osim što stvaraju dojam besprijekornog make up looka, koža je također iznimno nahranjena, vidno osvježena, ostavljajući pritom efekt highlightera na željenim mjestima. Kada u sve to ubrojimo i činjenicu da se ovim hibridom skraćuje i naša jutarnja beauty i make up rutina, apsolutno ne vidimo razlog da ovaj proizvod ne zauzme počasno mjesto na našim kozmetičkim policama!

Farsáli Liquid Glass, ILIA Liquid Light Serum Highlighter

NARS Skin Optimal Brightening Concentrate, The Estée Edit Radiance Activator Treat + Prep + Glow

Foto: Instagram, NARS Skin, The Estee, Farsali, Ilia
Objavljeno: 16.09.2019. u 12:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p