KOŽA

Serumi za mladolik i zategnut izgled kože lica

Umanjite znakove starenje!

Koža je najveći organ na čovjekovu tijelu te zahtjeva temeljitu i pravovremenu brigu kako ne bi došlo do pojave neugodnih nuspojava. Starenje, odnosno sazrijevanje kože potpuno je normalna pojava koju ne biste trebali nastojati potpuno anulirati, no zašto ne biste pravilnom njegom umanjili znakove te imali zdravu, sjajnu i zategnutu kožu lica?

Kada govorimo o njezi kože, za svaku životnu dob postoje specifični preparati koje morate koristiti, a koži koja polako gubi na elastinu, svakako je potrebna njega serumima. Serum je pojačana verzija kreme koji sadrži apsolutno sve potrebne hranjive tvari, ali u većem i jačem koncentratu te se upravo zato nikada ne nanosi na cijelo lice, već samo na određene najproblematičnije dijelove. Ono što je najveća beneficija seruma je činjenica kako zbog spomenute veće koncentracije dublje ulazi u kožu i prodire do područja koji su običnoj kremi nedostupni. Baš zbog svoje jačine, treba ga se nanositi u umjerenim količinama te se pridržavati uputa o mjestu nanošenja. Osim što će duboko i kvalitetno hidratizirati vašu kožu, serumi su tu i za sprječavanje nastanka bora, kao i za zatezanje opuštene kože.


@moderosaofficial

Mlada koža zahtjeva pažljivu njegu, no i ona zrela također, stoga najbolja situacija je ta da serume počnete koristiti i prije samih znakova starenja kože te tako djelujete preventivno. U tom slučaju njihov učinak bit će bolji i dugoročniji, a vi ćete se osjećati svježe. Vichyjev Neovadiol odličan je izbor želite li osvježiti kožu te joj podariti mladolik izgled, učvrstiti facijalne linije, kao i ujednačiti ten. Same bore i nisu najveći problem zrele kože, naime, dugoročno izlaganje suncu ili korištenje teže šminke mogu dovesti do prijevremenog starenja kože, hiperpigmentacije ili jednostavno narušavanja tena, no kvalitetni serumi, uz kvalitetan ostatak njege, popravit će situaciju na licu. Želite li ipak umanjiti bore, Avène PhysioLift je proizvod bogat sastojcima za suzbijanje bora i brazdi te se bazira na velikom udiju hijaluronske kiseline i mnogih drugih antiage sastojaka te je odlično što je prihvatljiv različitim vrstama kože. U svojim sastojcima, serumi najčešće ne sadrže ulje i uglavnom su bazirani na vodi te maksimalnoj koncentraciji aktivnih sastojaka, a nanošenje ovog proizvoda preporučuje se u jutarnjoj i večernjoj rutini, no poneki serumi su vrlo jaki te ih je dovoljno nanijeti samo jednom u danu.

Foto: Instagram, Roc, Elizabeth Arden, The Ordinary, Vichy, Avène, Neutrogena, L'Occitane
Objavljeno: 11.02.2019. u 13:08
Tagovi: njega kože, koža

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p