KOŽA

Serumi za rast trepavica koji vas sigurno neće razočarati

Serumi zbog kojih bi se vrlo lako mogli pozdraviti s omiljenom maskarom!

Sigurni smo kako u baš svakoj kozmetičkoj torbici možemo pronaći barem jednu dobru maskaru, koja će u tren oka naglasiti naš pogled. Ponekad je dobra maskara sve što nam je potrebno da osvježimo svoj izgled, pogotovo ljeti kada želimo što manje opterećivati svoju kožu make upom, no ponekad se i ovaj make up proizvod može preskočiti ako pri ruci imamo čarobnjaka s kojim vrlo lako možemo postići izgled trepavica kao s reklame!

Dugačke i guste trepavice mnogima su nedokučiv san, a ponekad je zavodljiv izgled teško postići i s najboljom maskarom. Iako možda na prvi pogled nebitan dio našeg tijela, trepavice uvelike doprinose cjelokupnom izgledu, a glavnu ulogu imaju u situacijama kada želimo sav naglasak staviti na naš pogled. Upravo je to jedan od razloga zašto su svi posljednji trendovi u beauty svijetu izričito vezani uz trepavice, od onih umjetnih trepavica kojima popularnost ne jenjava, pa sve do pojave nekih novih tretmana poput lash liftinga, koji je jedna vrsta kratkoročnog rješenja ako se želite odreći maskare na neko vrijeme, ali ne i zavodljivog pogleda. S druge strane, dugoročno i najprirodnije rješenje ipak su serumi koji potiču njihov rast i to na jedan posve prirodan način.

Serumi za rast trepavica uglavnom izgledaju kao klasične maskare te je njihovo nanošenje vrlo jednostavno, a velika većina sadrži masne kiseline i peptide koji stimuliraju njihov rast. Kod ovih seruma važna je dosljednost u nanošenju, a možete ih koristiti i za rast obrva ako je njihov rast neravnomjeran. Također ovi serumi nisu rezervirani samo za kratke i rijetke trepavice, već ih je korisno imati u svojoj svakodnevnoj rutini kako biste s vremena na vrijeme trepavice oporavili, pogotovo ako ih tretirate redovito maskarama ili nekim drugim tretmanima koji mogu biti poprilično agresivni. U nastavku smo izdvojili sjajne serume za rast trepavica koji zaista vrijede baš svaku kunu!

Alverde noćni serum s kofeinom za trepavice, Marra Cosmetics Lash and Brows Growth Serum serum za rast obrva i trepavicaRevitalash Advanced Eyelash Conditioner, Shiseido Makeup Full Lash Serum

Lancer Lash Serum Intense, Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum

Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash + Brow Enhancing Serum, Rodial Lash & Brow Booster

Foto: Instagram, alverde, Marra, Revitalash, Shiseido, Lancer, Maybelline, Elizabeth Arden, Rodial
Objavljeno: 16.06.2020. u 11:12
Tagovi: serumi, trepavice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p