KOŽA

Set za izradu trajnog laka kod kuće s kojim ćete lako napraviti predivnu manikuru!

Praktičan, ali i ekološki prihvatljiv!

Sigurni smo da ne postoji žena koju ovu izazovno razdoblje nije natjeralo da postane 'sam svoj majstor' što se tiče određenih beauty segmenata. Iako je neke tretmane poprilično teško u potpunosti zamijeniti kućnom radinošću, što se tiče noktiju, odnosno manikure stvari su nešto drugačije. Ako volite jednostavne manikure u određenoj boji, ali i ako se ne bojite poigrati kistom te kreirati zanimljive motive na noktima, pravo je vrijeme da nabavite kućni set za manikuru koji je do sad oduševio baš sve!

Kućni set uz pomoću kojeg možete sami napraviti trajni lak ovih je dana jedna od onih beauty tema o kojoj se ne prestaje govoriti. Naime, riječ je o setu imena Green Flash Gift brenda Manucurist. U sklopu seta dolazi lampa za grijanje, dva laka kojima sami možete izabrati boju te sredstvo za skidanje trajnog laka jednom kada poželite promijeniti boju. Jedna od najvećih posebnosti Green Flash Gift Seta je činjenica da se radi o u potpunosti ekološki prihvatljivim proizvodima koji čuvaju i hrane nokte te ne mogu izazvati nikakve neželjene posljedice.

Također, prilikom odabira boje koje ćete priključiti svom setu, brojne zadovoljne korisnice kažu da su nijanse na web stranici vrlo vjerodostojne te da nema odstupanja. Isto tako, jako nam se sviđa i to što osim sa sredstvom koje dolazi u paketu, trajni lak možete odstraniti i klasičnim odstranjivačima što je potencijalno velika ušteda vremena i novca.

Što se tiče samog apliciranja laka, dizajnirana je četkica s kojom je neizmjerno lako nanijeti lak bez previše grešaka, a vrlo dobra pigmentacija ne traži nanošenje od maksimalno dva sloja proizvoda. Budući da je pred nama sve toplije vrijeme u kojem želimo vesele i zaigrane nokte, moramo priznati da nam se jako sviđa mogućnost da sami izradimo divan trajni lak te ga mijenjamo po želji, a ujedno se i opuštamo u ovom malom slatkom beauty ritualu.

Ovaj divan set možete naručiti online na sljedećem linku!

Foto: Instagram, Manucurist
Objavljeno: 22.02.2021. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p