KOŽA

Sjajne maske za lice bez kojih ne možemo zamisliti svoju rutinu!

Proizvodi koji neće razočarati!

Kada je u pitanju njega kože lica, sigurni smo da se na vašoj polici mogu pronaći proizvodi poput čistača, krema, seruma ili kiselina, ali postoji još jedan proizvod koji nikako ne biste smjeli preskočiti. Riječ je o hidratantnim maskama za lice koje osim što zaglađuju kožu i čiste od dubinskih prljavština, revitaliziraju stanice kože koja potom izgleda neodoljivo svježe i zdravo.

Osim što su vrlo učinkovite, maske za lice su i neizmjerno opuštajuće pa osim što licu pružaju svojevrsni osjećaj luksuza, odličan su mali ritual koji će pomoći da se opustimo u ovim stresnim vremenima. Što se tiče same ponude ona je vrlo raznovrsna i na tržištu se mogu pronaći maske koje su isključivo za spa tretman, odnosno uživanje, ali i one s nešto podebljanim formulama. Tako primjerice valja izdvojiti Hydro Masque Exfoliant, masku beauty brenda Dermalogica koja je ujedno i eksfolijant ili popularnu the ordinary salicylic acid 2 masku.

Isto tako, prilikom kupnje maske za lice vrlo je bitno pročitati sastav i njezinu namjenu kako ne biste naštetili koži prejakim sastojcima koji su namijenjeni problematičnijem tenu. Isto tako, ne zaboravite intenzitet korištenja maski prilagoditi svojim potrebama, odnosno licu i pripaziti da ne pretjerate, a obično se preporučuje do tri puta tjedno osim ako imate neki izraženiji problem. Što se tiče redoslijeda, maska se prilikom njege kože stavlja na očišćeno lice, a potom na red dolazi hidratantna krema.

U nastavku smo izdvojili nekolik odličnih proizvoda!

Kiehls Avocado Nourishing Hydration Mask, Sisley Paris Black Rose Cream Mask

Skintegra Volcanica

the ordinary salicylic acid 2 Masque, Dermalogica Hydro Masque Exfoliant

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.10.2021. u 13:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p