KOŽA

Sjajni serumi koji poboljšavaju djelovanje krema za lice

Vratite svojoj koži lica svjež i zdrav izgled!

Ne tako davno, jedini kozmetički proizvod kojeg smo mogli pronaći na kozmetičkoj polici bila je hranjiva krema za lice, no užurbani način života te stresna svakodnevica koja itekako ostavlja svoje tragove na našoj koži nešto je na što se trebamo prilagoditi, ali i pravilno reagirati. Tako se uz hranjivu kremu, u našoj svakodnevnoj njezi kože lica, mogu pronaći i razni drugi proizvodi, od kojih je serum definitivno neizostavan!

Česti je slučaj da u svoju skincare kolekciju uvrstimo neku kremu koja bi prema svojoj teksturi i sastojcima trebala napraviti pravo malo čudo kada je izgled naše kože u pitanju, no iz nekog razloga željeni rezultati jednostavno nisu vidljivi. Možda nije toliki problem u odabiru same kreme, već u samoj podlozi koju kreiramo prije njezinog nanošenja. Ono što može sjajno boostati djelovanje vaše kreme su hranjivi serumi, koji su kao takva sjajna podloga za njezino nanošenje te ključan pretkorak ako želimo izvući ono najbolje iz pojedinog proizvoda. Kako zapravo funkcionira serum? Ovaj proizvod pomaže prenijeti moćne sastojke iz kreme direktno u kožu te ostatak naše rutine čini znatno funkcionalnijom i smislenom.

Serumi su specifični po tome što sadrže molekule koje prodiru u kožu mnogo dublje za razliku od drugih kozmetičkih proizvoda te tako uspješno nahrane sve slojeve kože. Također serume možete koristiti i za potrebu ciljane njege, primjerice ako je koži potrebna dodatna hidratacija ili njega nekog oštećenog područja kože. Kombinacija seruma i kreme definitivno je nešto s čime ne možete pogriješiti, a osim što ove proizvode možete nanositi tako da prvo na lice nanesete serum, a zatim kremu, možete se poslužiti i funkcionalnim trikom; nekoliko kapljica seruma stavite u svoju standardnu kremu te uživajte u dodatnom boostu hidratacije!

Olival Vitaminski serum C

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum, Skintegra Infrared

La Roche-Posay Hyalu B5 serum

Lancôme Advanced Génifique, Nikel Hyaluron+C+E+B vitamin Serum booster

Foto: Instagram, Olival, Dermalogica, Skintegra, La Roche Posay, Lancome, Nikel
Objavljeno: 15.09.2021. u 12:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p