KOŽA

Što je to 'brow lift' i zašto svi pričaju o ovom tretmanu?

Tretman stiliziranja obrva kao apsolutni hit u svijetu ljepote!

Moramo priznati kako su obrve prošle pozamašnu transformaciju posljednjih nekoliko godina. Od izrazito tankih obrva, pa sve do onih uokvirenih, 'Instagram', da bi u posljednje vrijeme sve češće mogle primijetiti prirodne i razbarušene obrve koje stvaraju dojam kao da se oko njihovog izgleda nismo niti malo potrudili. No, kao što to biva u beauty svijetu, iza opuštenog i prirodnog izgleda, gotovo uvijek stoji nešto više truda, kao i nešto posebniji tretmani, a u pravo jedan takav u posljednje vrijeme okupira pažnju beauty svijeta!

Da se trendovi u beauty svijetu poprilično brzo izmjenjuju, najbolje dokazuju naše obrve, čije se stiliziranje mijenja gotovo svake sezone. Tako su ove sezone veliki trend razbarušene, bujne obrve, koje lijepo oblikovane zaista mogu postati najljepši ukras na našem licu. Njihovo stiliziranje nije problematično ako imate prirodno guste obrve te ako ste zadovoljni njihovim oblikom, budući da ih vrlo lako možete stilizirati gelom ili običnim sapunom i četkicom za obrve češljajući ih prema gore, no ako ne spadate u ovu skupinu sretnika, onda bi vas ova inovacija u kozmetičkim tretmanima itekako mogla zanimati. Tehnika podizanja obrva (luminacija) postaje sve popularnija u svijetu ljepote, a riječ je o tehnici koja se radi kremom koja razdvaja i opušta dlake obrva kako bi se što lakše stilizirale, nakon čega se nanosi neutralizator koji pojačava njihovu voluminoznost te ih fiksira kako bi se postignuti izgled što duže zadržao na licu.

Ono što s ovim tretmanom dobivate, pored stiliziranih obrva koje ne trebate prepravljati jest i njihov volumen, a također ih ovim tretmanom možete i produžiti. Definitivno nešto što bi uvelike moglo ubrzati jutarnje spremanje te smanjiti make up korake kojih ponekad zaista ima previše!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.09.2020. u 11:19
Tagovi: obrve

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p